Milyen háborús időkben? A nyuggerek a 4-6-os pótlón a békemenetről háborúznak csak, hogy felpréseljék magukat.Háborús időkben. Egyetlen egy technikát se szabadna eladni, ajándékozni. Pont.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Milyen háborús időkben? A nyuggerek a 4-6-os pótlón a békemenetről háborúznak csak, hogy felpréseljék magukat.Háborús időkben. Egyetlen egy technikát se szabadna eladni, ajándékozni. Pont.
Most van?Milyen háborús időkben? A nyuggerek a 4-6-os pótlón a békemenetről háborúznak csak, hogy felpréseljék magukat.
Nyugi! @dudi ment helyettünk is. Ő lökdöste le a nyuggereket a 4/6-osról!Most van?
Basszus lemaradtam róla?
Én megszívtam. Feljöttünk, leparkoltunk Pesten (itt volt dolgunk, Budán csak túristáskodunk) és mondom ne kocsival menjünk át Budára, ne kelljen egy csomót tekeregni, hogy legyen parkolóhely... Rossz döntés volt.Most van?
Basszus lemaradtam róla?
Valószínűleg rendkívüli visszatartó ereje lesz bármely politikai hatalommal szemben ami katonai eszközökkel is számol ellenünk. Biztosan még az antiszemitizmus ellen is harcolnak közben, az +100 magic shield of state-et ad.Most van?
Basszus lemaradtam róla?
Kocsiban nem mp3-at kell hallgatni, hanem rádiót!Én megszívtam. Feljöttünk, leparkoltunk Pesten (itt volt dolgunk, Budán csak túristáskodunk) és mondom ne kocsival menjünk át Budára, ne kelljen egy csomót tekeregni, hogy legyen parkolóhely... Rossz döntés volt.
KAMÚÚÚ.Én megszívtam. Feljöttünk, leparkoltunk Pesten (itt volt dolgunk, Budán csak túristáskodunk) és mondom ne kocsival menjünk át Budára, ne kelljen egy csomót tekeregni, hogy legyen parkolóhely... Rossz döntés volt.
Ok.Valószínűleg rendkívüli visszatartó ereje lesz bármely politikai hatalommal szemben ami katonai eszközökkel is számol ellenünk. Biztosan még az antiszemitizmus ellen is harcolnak közben, az +100 magic shield of state-et ad.
Az, hogy nem vagy ott, lehet, hogy az ősi dákóó Dibricin melletti susnyásban spawnoló Tr-85-öt eredményez! Légyszíves nem kockáztatni a biztonságunkat!
Ok egy nagyon jo paros: https://www.newyorker.com/magazine/2015/02/23/brother-from-another-mother
Es nem rogtonoznek: https://www.npr.org/2023/10/10/1204833725/keegan-michael-key-breaks-down-how-he-sets-up-a-joke
Nagyon birtam a MAD TV-t anno, main napig az egyik kedvencem a terdzoknis Coach Hines-fele szkeccsek:
Nem, neeem, szépen tömött sorokban generáljátok a hit pajzsot tömegbe verődve az utcán. El kell nyomni a légiriadó zaját a béke pártján szlogennel és aki be van ótva, arról a bomba is lepattan.Ok.
Ha valaki megtámad minket, mi elutasítunk minden segítsèget(márha kapnánk) megmondanánk mi bèkèt akarunk.
Az segít. Ahhoz nem kell a sereget sem fejleszteni.
waagh energyNem, neeem, szépen tömött sorokban generáljátok a hit pajzsot tömegbe verődve az utcán. El kell nyomni a légiriadó zaját a béke pártján szlogennel és aki be van ótva, arról a bomba is lepattan.
Csak nálunk van háborús veszélyhelyzet közel és távol, a háborúzó feleket kivéve!Nincsen háborús idő. Vagy úgy látod, hogy az Orbán kormány háborúba akarja vinni az országot?
Elnézve a rengeteg lájkodat, apám egyik kedvenc vicce jutott eszembe, Isten nyugosztalja:Felvetem a kérdést:
ki jönne tüntetni SzBK lemondását követelve a Kapisztrán térre?
Lájkolja ezt a bejegyzést, aki jönne.
Ez nem egészen igaz moldovaba és litvaniaba van még teljes országra kiterjedő a háború miatt... Lengyelországban meg a fehérorosz határ térségében van lokalis.Csak nálunk van háborús veszélyhelyzet közel és távol, a háborúzó feleket kivéve!
Igazából még ott sem. Az ukránoknál hadiállapot van, az oroszoknál meg az se.Csak nálunk van háborús veszélyhelyzet közel és távol, a háborúzó feleket kivéve!
A brüsszeliták erőteljesen törekednek rá.Milyen háborús időkben? A nyuggerek a 4-6-os pótlón a békemenetről háborúznak csak, hogy felpréseljék magukat.
De mi ellenállunk Európa egyetlen háborús veszélyhelyzetben lévő országával...A brüsszeliták erőteljesen törekednek rá.
Szerintem neked csak ebbe a topicba kellene posztolgatnod.De mi ellenállunk Európa egyetlen háborús veszélyhelyzetben lévő országával...
Ami békepártiként eléggé gáz! Békés vészhelyzetnek kellene lennie, ha nem lenne ilyen megyénk, ígyhát marad a békevészhelyzet. Esetleg rendkívüli békeállapot, vagy csak állapot. A covid óta annyi verzió volt, simán csak kihirdethetnék, hogy állapotba kerültünk és úgy is maradunk.De mi ellenállunk Európa egyetlen háborús veszélyhelyzetben lévő országával...
Nézd, én értem, hogy kampányt építettek rá, de azért azt még neked is észre kellene venned, hogy Európa fegyverkezik. Pontosabban az amit a következő körben akarnak az orosz elé lökni. Rossz hír, hogy ebben az esetben te is valahol egy árokban alszol majd.De mi ellenállunk Európa egyetlen háborús veszélyhelyzetben lévő országával...