Sport

A skót csapat morálisan a szememben megsemmisült. A kapusuk pl. mitől feküdt le? Utána egyik sem ment oda Barnához, pedig na... Az edzőjük beférne a "kisteleki-éra" sutyerákjai közé. Az orvosok, de az egész szervezés kb. arab szinten. A bíráskodást egyedül a koreai vb múlja alul, de változhat.
Meg a romaiak is inkabb felhuztak a falat anno. :p :D

449119462_1025898002482292_1649690280449517156_n.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Én alapvetően szurkolok/szurkoltama csapatnak - noha abszolút nem vagyok focirajongó - de azt gondom ezt engedjük el.

Az elmúlt 3 eb-n ez volt a leggyengébb magyar csapat.

Szerintem jobban járunk ha ebből az EB-ből levonják a tanulságokat - pl. nem 100%-os formában levő embert nem teszünk a keretbe, de legalábbis nem játszatjuk kezdőként - és a skót győzelemmel a hátunk mögött vágunk neki a vb selejtezőknek, mintsem mint leggyengébb harmadik belefutunk egy nagy zakóba a kieséses szakaszban.

Ez a véleményem.

Nem mintha annyira ismerném a csapatokat, de az fura nekem, hogy a grúzok hogyan tudták legyőzni a portugálokat.

• Tetszik
Reactions: aquarell
Nem mintha annyira ismerném a csapatokat, de az fura nekem, hogy a grúzok hogyan tudták legyőzni a portugálokat.

A portugálok már 2 meccs után megnyerték a csoportot (gyakorlatilag, ha csak nem nyernek nagy arányban a törökök vagy nem kapnak ki még jobban a grúzoktól)

• Tetszik
Reactions: svajcibeka
Úgy hogy a második portugál csapat játszott nagyrészt, egyedül Ronaldo akart nyerni, le is cserélte az edző nehogy megverjék a grúzokat, és mi menjünk tovább, mert a szlovénokkal szerettek volna inkább játszani. Taktikailag megértem őket, sajnos.