Megosztanám a mai ebéd előtti mozizásomat. Üldögélek a Währinger Gürtelen a lámpánál, klímázgatok, hesszelem a 3146 fokban kivetkőzött gyengébb nemet amíg nem dudálás kezdődik. Egy taxis kezdte el állat mód nyomni, mert a másik sávban kicsit előrébb lévő Vito furgonból dobálták kifele a cigis dobozt, műanyag flakont… egyszóval takarítottak. Először kipattant egy szarhoz hasonlatos színű egyed hadonászva & óbégatva aztán még egy. A taxis is kipattant. Én nyomtam egy kéziféket, mert gondoltam a taxis beszopja és ki kellene majd esetleg szállnom. De közben ő már ordibálás és hadonászás helyett kiosztotta az első hatalmas nyaklevest, aztán a papucsos hadonászók közül a másodiknak is kilőtt egy baszott nagy pofont. A harmadik a volán mögül gondolom átküzdötte magát az utas oldalra, de ki már nem tudott mászni, mert neki is olyan lángost adott a taxis ember, hogy az ő feje eltűnt az autóban én meg majd beszartam a röhögéstől. Közben zöld lett, de mindenki a produkciót élvezte inkább… én így szeretlek Bécs!