Ahogy tesóm megjegyezte, ő még nem látott osztrák taxist.Szerintem a taxis arra is fel volt készülve. Durva tud lenni a taxis élet...
Remélem, legalább afgán volt a taxis!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ahogy tesóm megjegyezte, ő még nem látott osztrák taxist.Szerintem a taxis arra is fel volt készülve. Durva tud lenni a taxis élet...
Remélem, legalább afgán volt a taxis!
Pedig van jó pár öreg, 60-on túl. Fiatalabbat én sem. Szóval amúgy igen, nem fogalmaztam teljesen pontosan.Ahogy tesóm megjegyezte, ő még nem látott osztrák taxist.
Akkor ezt számolhatjuk 39 vs 54-nek. Nem lesz változás.Vasárnap választás, ezek az uccso közvélemény kutatások. A sorrend.
Le Pen
Komcsik
Macron
Mérsékelt jobb
Én is így gondoltam, de eleve Franciaországban Macron még a komcsik nem működnek együtt. Macron a mérsékelt jobb külső támogatásával kormányzott kisebbségből.Akkor ezt számolhatjuk 39 vs 54-nek. Nem lesz változás.
Van ilyen előrejelzés is a második körre.
Ez történelmi fordulat lenne túlzás nélkül.
2 lehetőséget látok:Az olasz picsa lelépett, de...
Kiadták a németek Simeon Ravi Truxot, a Hammerbande tagját, a tavalyi budapesti embervadászat résztvevőjét
Kiadták a németek Simeon Ravi Truxot, a Hammerbande tagját, a tavalyi budapesti embervadászat résztvevőjét
Váratlan fejlemény az antifák rendezte tavalyi budapesti embervadászat kapcsán! A Pesti Srácok értesülsée szerint a német igazságügyi szervek kiadták Magyarországnak Simeon Ravi Truxot, akit Buda...www.vadhajtasok.hu
Váratlan fejlemény az antifák rendezte tavalyi budapesti embervadászat kapcsán! A Pesti Srácok értesülsée szerint a német igazságügyi szervek kiadták Magyarországnak Simeon Ravi Truxot, akit Budapestre szállítottak. A Budapesti Rendőr-főkapitányságon meggyanúsították a német antifát és azonnal őrizetbe vették. Indítványozzák a letartóztatását. Trux a megalapozott gyanú szerint a hírhedt német antifa rohamosztag, a Hammerbande tagja és részt vett a tavaly februári budapesti embervadászatban. Tavaly Berinben fogták el a magyar hatóságok három körözése alapján.
2 lehetőséget látok:
- azért adták ki, hogy rávalljon az antifa nőre
- azért adták ki, mert megigérték, hogy haja szála se görbül, sőt kap jó nagy kártérítést.
Stellantisról szól.Németek után a britek is rogyadoznak.
Nyíltan megfenyegette az autósóriás a brit kormányt: leállíthatják a gyártást - beruházási válságban Anglia - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
Stellantis+ egyéb beruhazas is. Tőlem is jöhetnek, van elég terseg ahol szívesen látnak őket.Stellantisról szól.
Részemről jöhetnek át ide, pl. Miskolc-ra.
Hát nem tudom...
Hát nem tudom...
Hogy őszinte legyek én nem tudom ki ez a faxi, lehet az is hogy igaza van.
Meg lehet az is hogy tíz éve ugyanezzel a baxxatok meg szöveggel jött el csak épp Magyarorszagrol. Mondjuk ahol tíz évig munkát adnak hogy megeljek azért ennyire nem szidnam azt a helyet. Pláne hogy kvázi éppúgy valamilyen bevandorlo-migrans-akarmikent ő is élvezte Németországot, máskülönben korábban eljott volna.
Vannak akiknek sehol se jó és mindig más a hibás. Na mindegy, de lehet hogy tévedek.