Én ezt értem, csak ehhez hiányos az orosz tudásom, úgy 98%-al levesebbet tudok cimbiVisszatér-e Szurovikin a frontra?

Én ezt értem, csak ehhez hiányos az orosz tudásom, úgy 98%-al levesebbet tudok cimbiVisszatér-e Szurovikin a frontra?

Kár... Igen, sajnos ez a probléma. Ha az itt lévő emberek(többség) tudnának oroszul hatalmasat ugrana a tudásuk. Ezt általánosságban értem.Én ezt értem, csak ehhez hiányos az orosz tudásom, úgy 98%-al levesebbet tudok cimbi![]()
Rajta vagyok az ügyön!Kár... Igen, sajnos ez a probléma. Ha az itt lévő emberek(többség) tudnának oroszul hatalmasat ugrana a tudásuk. Ezt általánosságban értem.
neokohn.hu
Belouszv előzetes auditja alapján Sojgu alatt eltünt 11 000 milliárd Rubel. Ez egy hatalmas összeg.Kb. 150 milliárd USD.
Hol az orosz fegyverekre szánt pénz?
Kb. egy év háborúra való pénz ...Belouszv előzetes auditja alapján Sojgu alatt eltünt 11 000 milliárd Rubel. Ez egy hatalmas összeg.Kb. 150 milliárd USD.
Ez a rendszer lényege. Mindenki mindenkit hagy lopni, így szent a béke és egyben mindenki zsarolható vagy bármikor bíróság elé állítható. Mondjuk amikor valaki nem lopp el valamit, amira másnak fájt a foga, vagy nem ad abból osztalékot, annak, akit "megilleti". Sojgu bandája azért volt lebuktatva, mert háború kitorése után se fogták visza magukat, ugyan anyit loptak mint korábban.Felfoghatatlan, hogy (ha igaz...) ekkora összegek eltűnése évekig nem tűnik fel. Ez azt jelenti, hogy MINDENKI ott lop, ahol csak tud,szinte semilyen valós ellenőrzés az állami pénzek felhasználásáról nem létezik.
Jöhet a következő tisztogatás,vagyonellenőrzés stb.
Felfoghatatlan, hogy (ha igaz...) ekkora összegek eltűnése évekig nem tűnik fel. Ez azt jelenti, hogy MINDENKI ott lop, ahol csak tud,szinte semilyen valós ellenőrzés az állami pénzek felhasználásáról nem létezik.
És ez megbocsájtja az orosz lopást?
Miért nem csinálják ügyesebben ők is?
Értem én. A túlárazás egy dolog. A lové ellopása meg egy másik.Érthetővé teszi.
Majd belejõnnek a kapitalizmusba,piacgazdaságba,szabad piacba,ahogy a nyugati multik is belejöttek.
Most áttolódik a gazdasági, politikai erőcentrum a sok 100 éve tartó brit birodalomból keletre,most egy pár évtized béke,prosperitás, fellendülés jön a Lajtától keletre,legalábbis azoknak akik mernek,tudnak lépni a brit csizma alól,aztán majd itt jön egy kisebb zökkenő,majd egy nagyobb, aztàn ez is lekonyul mint a bili füle.
Megjegyzem, hogy most történelmi léptékű fellendülés vár Oroszországra,mivel a szomszádai,ès azok szomszédai együttesen akkor gazdasági, és társadalmi,katonai erőt képviselnek,amiről a britek csak álmodhattak a sok száz éves elnyomásuk alatt, ezért is vannak annyira befosva,hogy most végre a helyükre teszi őket a történelem,ami óhatalanul megtörténik,kérdés hogy meddig halódik még a brit birodalom, és mekkora károkat okozhat még a világnak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..