Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

Bunkerek ellen, ha már ott van az a 84 db alváz, meg aztán parlagon fekszik a 380 mm RW 61 L/5.4 rakétavető a világháború óta.... :D

fcbf980b9f925ee6ec9c32786df23601.jpg

Tudom, hogy ez mindenkinek fáj most. :D

Sturmtigert kellene elökapni a natonak, az találat esetén a legcsúcsabb harckocsikat is zárójelbe teszi, azt csak 6-os br körül mozog...
:D

• Vicces
  • Imádom
Reactions: megazez and nyugger
Hoppá-hoppá

Az Il Sole 24 Ore 2024. július 2-i jelentései szerint az olasz védelmi csoport előrehaladott tárgyalásokat folytat a német Rheinmetall céggel egy vegyesvállalat létrehozásáról, amely az olasz hadsereg számára páncélozott járművek gyártására összpontosít. Ez a stratégiai szövetség a Panther modellből származó 280 harckocsi és több mint ezer Lynx modell alapján készült gyalogsági harcjármű gyártására vonatkozó jövőbeli szerződések kezelésére készül.​

Úgy is történelmi adósságuk harcjárművet venni tőlünk a szar Ansaldók miatt..."megkésett ellentételezés". :D

Olaszok sem a pontosságról híresek - sztem fel sem tűnik majd nekik! :D

Még egyetemista koromban volt egy városnézős program Nápolyban diákszervezeti keretben. A reggel 9-es találkozóra délután 1 körül jelentek meg az olasz szervezők. Halál őszintén nem értették miért van mindenki felb.szva emiatt - pláne a németek meg a skandinávok! :D
Az olasz kultúrában benne van h illik késni minden honnan ez full fura nekünk nekem pláne aki sose késik (egy király akkor érkezik amikor akar ergo nem késik).
De hadi ipari beruházás náluk bizony számít főleg ha fenyegetve érzik magukat ki tudja lehet rettegnek hogy Svájc megtamadja őket szóval időre kell majd az 280 új tankocska

Az olasz kultúrában benne van h illik késni minden honnan ez full fura nekünk nekem pláne aki sose késik (egy király akkor érkezik amikor akar ergo nem késik).
De hadi ipari beruházás náluk bizony számít főleg ha fenyegetve érzik magukat ki tudja lehet rettegnek hogy Svájc megtamadja őket szóval időre kell majd az 280 új tank ócska.
Sztem az olaszoknál észak-déli irányban vannak az időzónák.
Milánóig nagyjából a európai idő van. Mire Nápolyba érsz az már van +2 óra legalább, Szicíliában meg + félnap... ;)