[HUN] Kiskaliberű lőszergyártás / lőszergyártás kézifegyverekhez

Nem ugyan arról beszélünk szerintem,mert én voltam ott, és gyártás is volt.De nem irnék konkrétumokat.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag
Nem ugyan arról beszélünk szerintem,mert én voltam ott, és gyártás is volt.De nem irnék konkrétumokat.
Ez nyilvánvaló. De én ezt korábban írtam is, hogy szerintem lőpor gyártás folyik itthon több kisebb cégnél is kicsiben.
Ez nem egy űrtechnológia. Az idézett cikkben szereplő tervezett gyártás volumene más lett volna.
Pont ezért kérdeztem rá @krisss -nél, hogy ez a félbe maradt gyár berendezései vajon megvannak-e még, mert akkor azt a felpörgő hadiipar tudta volna használni. Akár Fűzfőn, akár, ha áttelepülve a Várpalotai komplexumba.

• Tetszik
Reactions: Spartan.asfv
Ez nyilvánvaló. De én ezt korábban írtam is, hogy szerintem lőpor gyártás folyik itthon több kisebb cégnél is kicsiben.
Ez nem egy űrtechnológia. Az idézett cikkben szereplő tervezett gyártás volumene más lett volna.
Pont ezért kérdeztem rá @krisss -nél, hogy ez a félbe maradt gyár berendezései vajon megvannak-e még, mert akkor azt a felpörgő hadiipar tudta volna használni. Akár Fűzfőn, akár, ha áttelepülve a Várpalotai komplexumba.
Ahol én voltam,ott lőszert gyártottak,nem lőport.És voltak tavaly nagy beruházások.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag
Spain orders 67 million rifle and machine gun cartridges from the Czech Sellier Bellot for 30 million euros...

valahogy így kéne nekünk is kezelni ezt a lőszer dolgot amíg nincs haza gyártás.

Erre nem írok semmit. Mi milliószám akartunk tőlük venni, de ignoráltak minket a kormányközeli körök kavarása miatt. Akkor úgy voltam vele üsse kő, a honvédség előbbre való.
Pár millió az kiképzési mennyiség. A ppu réskitöltés

Se technológiánk se pénzünk. A siroki gyár még a jelenlegi kalibereket se tudja normálisan gyártani...
Szia,

Hat, lehet hogy szanalombol raszantak a honvedsegre fel orat, az alatt olyan sikerult, ha meg ennel tobbet szantak volna ra, akkor meg megszegnek egy olyan szerzodest, amivel 2 evre elore lekotottek a gyar termeleset (ezt a karteritest meg nyilvan nem fogja helyettuk kifizetni a honvedseg).

Szia,

Hat, lehet hogy szanalombol raszantak a honvedsegre fel orat, az alatt olyan sikerult, ha meg ennel tobbet szantak volna ra, akkor meg megszegnek egy olyan szerzodest, amivel 2 evre elore lekotottek a gyar termeleset (ezt a karteritest meg nyilvan nem fogja helyettuk kifizetni a honvedseg).
Többmillió darabos megrendelésről beszélünk.. és nem csak mi panaszkodunk.

• Tetszik
Reactions: bel
Se technológiánk se pénzünk. A siroki gyár még a jelenlegi kalibereket se tudja normálisan gyártani...
A Beretta sem rázta őket gatyába?
Mi a helyzet 12,7mm-es gyártással?

A Beretta sem rázta őket gatyába?
Mi a helyzet 12,7mm-es gyártással?

12,7x99 nem szerepel a termékeik közt.

12,7x99 nem szerepel a termékeik közt.
még!

De van egy szerződésünk arra, hogy kiépítenek itt egy gyártókapacitást.

Ezzel mi lett? Tudja valaki?