[HUN] Toborzás / hadkiegészítés

A jelentkezők java még a 3200 méter sportruhásba is beledöglik. Meg a mondjuk a társadalom bő 90%-a is.
De törekednek a bekerültek szintjének emelésével?
Az én századom vezetősége sportmániás volt, viszont aki megugrotta a maximum szintet az nyugodtan sportolhatott saját belátása szerint a következő felmérőig.
Nagyon jól szórakoztunk és inspiráltuk egymást/vetélkedtünk.

A jelentkezők java még a 3200 méter sportruhásba is beledöglik. Meg a mondjuk a társadalom bő 90%-a is.

Azért ez elég megdöbbentő, gondolva hogy az új fiúk életkorban, a 20-as éveikben vannak alapvetően. Úgy emlékszem, nálunk 13 perc volt a norma, 3000 méter lefutására, gyakorlóban, bakancsban. A 90+ fős századból, 2-3 fő kivételével mindenki letudta szintidőn belül. Na ez volt régen, mikor nem volt ennyi hülye kaja nem volt okostelefon és lap top. :)

Azért ez elég megdöbbentő, gondolva hogy az új fiúk életkorban, a 20-as éveikben vannak alapvetően. Úgy emlékszem, nálunk 13 perc volt a norma, 3000 méter lefutására, gyakorlóban, bakancsban. A 90+ fős századból, 2-3 fő kivételével mindenki letudta szintidőn belül. Na ez volt régen, mikor nem volt ennyi hülye kaja nem volt okostelefon és lap top. :)
Más generáció ti meg anno egész nap kint játszottatok fociztatok (meg én is) de az utánunk jövök már kevésbé és ez az allopessegen látszik meg

De törekednek a bekerültek szintjének emelésével?
Az én századom vezetősége sportmániás volt, viszont aki megugrotta a maximum szintet az nyugodtan sportolhatott saját belátása szerint a következő felmérőig.
Nagyon jól szórakoztunk és inspiráltuk egymást/vetélkedtünk.
Igen.
A hódmezőre bevonult banda egész jó lett úgy néz ki. Motivàltak és akarják csinálni.

Ajánlom a súlymellényt. Én 20 kg-at használok, és mellé még kettlebellt, vagy egyéb aggatékokat.

Azért linkeltem, mert illene ennél magasabbra helyezni a lécet katonáéknál, ezt bármelyik nem fotelharcos férfi/fiú körberöhögi.
Az a terv hogy bejön a nokedli és itt bent lesz belőle Rambo. (Egyébként nem tudna felszerelni kb senki...:/ )

Ja nekem az első bakancsban futásnal (5km volt) lejött a lábamról az összes korom szóval nem olyan buli az
Megjegyzem azután a futás után szerelnek le mindig sokan :)

Én úgy emlékszem, a jó bakancsos futás és harcászkodás, hogy ne menjen rá a lábfej bőre, a következő volt. Alap hogy ne friss új legyen a lábbeli, hanem betört. Valamint a surranó fűzőjét teljesen feszesre kellett meghúzni, hogy a bakancs tapadjon a lábfejre. Az esetben nem volt semmi baj.

400m "fegyveres futást" szerintem bármelyik gyakteres nap lefutottuk többször is annyi nehezítéssel hogy még biztosítani is le kelett menni majd felállni ezzel igaz megszakítva a métereket. a 4000m is simán le volt talpalva többször egy gyakteres nap.
ez egyébként tényleg alap

Amikor én 20 éves voltam kb minden második fiatal sportolt ( még vidéken is). 20-30% igazolt volt, vagyis versenyszerűen sportolt. Na most meg lehet nézni.

A 3,2 km futás után megdöglenék, de a 400 m sima lenne, meg a 4000 m menet is, meg az összes többi itt felsorolt vicc.
Hát 20 kiló cuccal az ingafutás sokkal szarabb mint a 3200 m.
J.G tudja mint súlymellényes futó milyen is egy sprint cuccban, sokkal szarabb mint akár 5-6 km és sokkal jobban lefáraszt.

"NEKED SIKERÜLNE❓
▪️4000 m menet teljes felszerelésben
▪️400 m fegyveres futás
▪️5x20 m ingafutás
▪️sebesült társ elhúzása (20 m)
▪️2x20 kg lőszeres láda cipelés (2x50 m)
Ez lövészeink speciális gyakorlatsorozata, melyet minél gyorsabban kell teljesíteni."

Nem túl magas a léc.

Valóban nem. Főleg a 4000 m komolytalan.

Ohh, nálunk meg 10 perc volt a Cooper futásra!