Amúgy nem ártana egy ossz topik amiben a fegyveres/katonai szerveknek a fizikai felmenője szerepel és oda tippeket élményeket le lehet írniCsináljunk egy fizikai felkészítés topikot?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amúgy nem ártana egy ossz topik amiben a fegyveres/katonai szerveknek a fizikai felmenője szerepel és oda tippeket élményeket le lehet írniCsináljunk egy fizikai felkészítés topikot?
De törekednek a bekerültek szintjének emelésével?A jelentkezők java még a 3200 méter sportruhásba is beledöglik. Meg a mondjuk a társadalom bő 90%-a is.
Adok én neked olyan anyóst hogy életed végéig futnál!Nos ha választanom kene a futás és az anyossal le ülök beszélni hosszasan akkor inkább az anyost választom
A jelentkezők java még a 3200 méter sportruhásba is beledöglik. Meg a mondjuk a társadalom bő 90%-a is.
Más generáció ti meg anno egész nap kint játszottatok fociztatok (meg én is) de az utánunk jövök már kevésbé és ez az allopessegen látszik megAzért ez elég megdöbbentő, gondolva hogy az új fiúk életkorban, a 20-as éveikben vannak alapvetően. Úgy emlékszem, nálunk 13 perc volt a norma, 3000 méter lefutására, gyakorlóban, bakancsban. A 90+ fős századból, 2-3 fő kivételével mindenki letudta szintidőn belül. Na ez volt régen, mikor nem volt ennyi hülye kaja nem volt okostelefon és lap top.
Igen.De törekednek a bekerültek szintjének emelésével?
Az én századom vezetősége sportmániás volt, viszont aki megugrotta a maximum szintet az nyugodtan sportolhatott saját belátása szerint a következő felmérőig.
Nagyon jól szórakoztunk és inspiráltuk egymást/vetélkedtünk.
Legalább valami jó hír!Igen.
A hódmezőre bevonult banda egész jó lett úgy néz ki. Motivàltak és akarják csinálni.
Az a terv hogy bejön a nokedli és itt bent lesz belőle Rambo. (Egyébként nem tudna felszerelni kb senki...:/ )Ajánlom a súlymellényt. Én 20 kg-at használok, és mellé még kettlebellt, vagy egyéb aggatékokat.
Azért linkeltem, mert illene ennél magasabbra helyezni a lécet katonáéknál, ezt bármelyik nem fotelharcos férfi/fiú körberöhögi.
Nem sok Rambót látni mostanában.Az a terv hogy bejön a nokedli és itt bent lesz belőle Rambo. (Egyébként nem tudna felszerelni kb senki...:/ )
mivel nem engedtek Tatára ezértNem sok Rambót látni mostanában.
Ja nekem az első bakancsban futásnal (5km volt) lejött a lábamról az összes korom szóval nem olyan buli az
Megjegyzem azután a futás után szerelnek le mindig sokan
Amikor én 20 éves voltam kb minden második fiatal sportolt ( még vidéken is). 20-30% igazolt volt, vagyis versenyszerűen sportolt. Na most meg lehet nézni.Azért ez elég megdöbbentő, gondolva hogy az új fiúk életkorban, a 20-as éveikben vannak alapvetően. Úgy emlékszem, nálunk 13 perc volt a norma, 3000 méter lefutására, gyakorlóban, bakancsban. A 90+ fős századból, 2-3 fő kivételével mindenki letudta szintidőn belül. Na ez volt régen, mikor nem volt ennyi hülye kaja nem volt okostelefon és lap top.
A 3,2 km futás után megdöglenék, de a 400 m sima lenne, meg a 4000 m menet is, meg az összes többi itt felsorolt vicc.A jelentkezők java még a 3200 méter sportruhásba is beledöglik. Meg a mondjuk a társadalom bő 90%-a is.
Hát 20 kiló cuccal az ingafutás sokkal szarabb mint a 3200 m.A 3,2 km futás után megdöglenék, de a 400 m sima lenne, meg a 4000 m menet is, meg az összes többi itt felsorolt vicc.
Valóban nem. Főleg a 4000 m komolytalan."NEKED SIKERÜLNE❓
▪️4000 m menet teljes felszerelésben
▪️400 m fegyveres futás
▪️5x20 m ingafutás
▪️sebesült társ elhúzása (20 m)
▪️2x20 kg lőszeres láda cipelés (2x50 m)
Ez lövészeink speciális gyakorlatsorozata, melyet minél gyorsabban kell teljesíteni."
Nem túl magas a léc.
Magyar Honvédség Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár
NEKED SIKERÜLNE❓ ▪️4000 m menet teljes felszerelésben ▪️400 m fegyveres futás ▪️5x20 m ingafutás ▪️sebesült társ elhúzása (20 m) ▪️2x20 kg lőszeres láda cipelés (2x50 m) ➡️Ez lövészeink speciális...www.facebook.com
Azért ez elég megdöbbentő, gondolva hogy az új fiúk életkorban, a 20-as éveikben vannak alapvetően. Úgy emlékszem, nálunk 13 perc volt a norma, 3000 méter lefutására, gyakorlóban, bakancsban. A 90+ fős századból, 2-3 fő kivételével mindenki letudta szintidőn belül. Na ez volt régen, mikor nem volt ennyi hülye kaja nem volt okostelefon és lap top.
10 perc alatt kellett 12 percet futnotok?! Az kemény!Ohh, nálunk meg 10 perc volt a Cooper futásra!
Nem akarok fel vágni de én 11 perc alatt lefutottam a coopertOhh, nálunk meg 10 perc volt a Cooper futásra!
Nem akarok fel vágni de én a coopert le sétáltam es közben cigiztem.Nem akarok fel vágni de én 11 perc alatt lefutottam a coopert