Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha így folytatják valaki nagyon meg lesz verve nagyon feszítik az állományt míg valaki be nem kattan
"jogász beosztásban szolgáló munkatársai számára: kötelező hadijogversenyt."Aki leakar szerelni, annak nagy lehetőség....
Ez már nem is vicces, csupán szomorúHát úgy tudom nagy harc dúlt a 0 pontért.
Ezt idézte elő a mindenre bólogato hm vezetése. Ha meg be mered lengetni hogy te mennél civilbe mert megelsz akkor egy szar senki haza áruló vagy (volt akinek a fejéhez ezt vágtak a szőnyeg szélén )Ez már nem is vicces, csupán szomorú
Hány kg a menet felszerelés?"NEKED SIKERÜLNE❓
▪️4000 m menet teljes felszerelésben
▪️400 m fegyveres futás
▪️5x20 m ingafutás
▪️sebesült társ elhúzása (20 m)
▪️2x20 kg lőszeres láda cipelés (2x50 m)
Ez lövészeink speciális gyakorlatsorozata, melyet minél gyorsabban kell teljesíteni."
Nem túl magas a léc.
Magyar Honvédség Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár
NEKED SIKERÜLNE❓ ▪️4000 m menet teljes felszerelésben ▪️400 m fegyveres futás ▪️5x20 m ingafutás ▪️sebesült társ elhúzása (20 m) ▪️2x20 kg lőszeres láda cipelés (2x50 m) ➡️Ez lövészeink speciális...www.facebook.com
Meg mennyi idő alatt kellene. Azért teljes cuccban bakancsban sprintelni 4km-t nem olyan mint sportruhában. Futócipőben szoktam hátizsákkal, akkor se őszinte az örömömHány kg a menet felszerelés?
20~30, ha egyáltalán van betét a mellényben. Nézd meg a képeket, nem úgy néznek ki a srácok, mint a rohamlövészes képzésen teljes menetfelszerelésben, ez valami agyonkönnyített pr foglalkozás.Hány kg a menet felszerelés?
Ja nekem az első bakancsban futásnal (5km volt) lejött a lábamról az összes korom szóval nem olyan buli azMeg mennyi idő alatt kellene. Azért teljes cuccban bakancsban sprintelni 4km-t nem olyan mint sportruhában. Bakancs nélkül de futócipőben szoktam hátizsákkal, akkor se őszinte az örömöm
400 m futás. 4000 m menet.Meg mennyi idő alatt kellene. Azért teljes cuccban bakancsban sprintelni 4km-t nem olyan mint sportruhában. Bakancs nélkül de futócipőben szoktam hátizsákkal, akkor se őszinte az örömöm
Jah tényleg, kár.400 m futás. 4000 m menet.
Akkor nekem simán menne jó megjegyzem én fiatal vagyok és edzek az lenne a szégyen hogy ha nem menne De majd edzésen ki próbálom ezt20~30, ha egyáltalán van betét a mellényben. Nézd meg a képeket, nem úgy néznek ki a srácok, mint a rohamlövészes képzésen teljes menetfelszerelésben, ez valami agyonkönnyített pr foglalkozás.
Nos ha választanom kene a futás és az anyossal le ülök beszélni hosszasan akkor inkább az anyost választomJah tényleg, kár.
Pedig futni jó!
Nekem bakancsban csak a bőr jönne le ha hagynám, de megelőző jelleggel leragasztom. Modern problems modern solutions.Ja nekem az első bakancsban futásnal (5km volt) lejött a lábamról az összes korom szóval nem olyan buli az
Jó én akkor meg nem tudtam de azóta ha úgy van előtte kendobe tekerem a lafejem (lazán) egy kis egeszges szigszallag ra és mehet orrverzesigNekem bakancsban csak a bőr jönne le ha hagynám, de megelőző jelleggel leragasztom. Modern problems modern solutions.
Ajánlom a súlymellényt. Én 20 kg-at használok, és mellé még kettlebellt, vagy egyéb aggatékokat.Akkor nekem simán menne jó megjegyzem én fiatal vagyok és edzek az lenne a szégyen hogy ha nem menne De majd edzésen ki próbálom ezt
A jelentkezők java még a 3200 méter sportruhásba is beledöglik. Meg a mondjuk a társadalom bő 90%-a is.Ajánlom a súlymellényt. Én 20 kg-at használok, és mellé még kettlebellt, vagy egyéb aggatékokat.
Azért linkeltem, mert illene ennél magasabbra helyezni a lécet katonáéknál, ezt bármelyik nem fotelharcos férfi/fiú körberöhögi.
Gondolkoztam már a sulymellényenAjánlom a súlymellényt. Én 20 kg-at használok, és mellé még használok kettlebellt, vagy egyéb aggatékokat.
Azért linkeltem, mert illene ennél magasabbra helyezni a lécet katonáéknál, ezt bármelyik nem fotelharcos férfi/fiú körberöhögi.
2km simán le futok 8percen belül (7:30) a max pont de a 3200meter egyszerűen nem megy hasonló szint idővel Ilyen 15-16perc körül van általábanA jelentkezők java még a 3200 méter sportruhásba is beledöglik. Meg a mondjuk a társadalom bő 90%-a is.