[HUN] Toborzás / hadkiegészítés

"NEKED SIKERÜLNE❓
▪️4000 m menet teljes felszerelésben
▪️400 m fegyveres futás
▪️5x20 m ingafutás
▪️sebesült társ elhúzása (20 m)
▪️2x20 kg lőszeres láda cipelés (2x50 m)
Ez lövészeink speciális gyakorlatsorozata, melyet minél gyorsabban kell teljesíteni."

Nem túl magas a léc.

"NEKED SIKERÜLNE❓
▪️4000 m menet teljes felszerelésben
▪️400 m fegyveres futás
▪️5x20 m ingafutás
▪️sebesült társ elhúzása (20 m)
▪️2x20 kg lőszeres láda cipelés (2x50 m)
Ez lövészeink speciális gyakorlatsorozata, melyet minél gyorsabban kell teljesíteni."

Nem túl magas a léc.

Hány kg a menet felszerelés?

Meg mennyi idő alatt kellene. Azért teljes cuccban bakancsban sprintelni 4km-t nem olyan mint sportruhában. Bakancs nélkül de futócipőben szoktam hátizsákkal, akkor se őszinte az örömöm :D
Ja nekem az első bakancsban futásnal (5km volt) lejött a lábamról az összes korom szóval nem olyan buli az
Megjegyzem azután a futás után szerelnek le mindig sokan :)

• Tetszik
Reactions: vasszekely
20~30, ha egyáltalán van betét a mellényben. Nézd meg a képeket, nem úgy néznek ki a srácok, mint a rohamlövészes képzésen teljes menetfelszerelésben, ez valami agyonkönnyített pr foglalkozás.
Akkor nekem simán menne jó megjegyzem én fiatal vagyok és edzek az lenne a szégyen hogy ha nem menne :rolleyes: De majd edzésen ki próbálom ezt

Akkor nekem simán menne jó megjegyzem én fiatal vagyok és edzek az lenne a szégyen hogy ha nem menne :rolleyes: De majd edzésen ki próbálom ezt
Ajánlom a súlymellényt. Én 20 kg-at használok, és mellé még kettlebellt, vagy egyéb aggatékokat.

Azért linkeltem, mert illene ennél magasabbra helyezni a lécet katonáéknál, ezt bármelyik nem fotelharcos férfi/fiú körberöhögi.

Ajánlom a súlymellényt. Én 20 kg-at használok, és mellé még kettlebellt, vagy egyéb aggatékokat.

Azért linkeltem, mert illene ennél magasabbra helyezni a lécet katonáéknál, ezt bármelyik nem fotelharcos férfi/fiú körberöhögi.
A jelentkezők java még a 3200 méter sportruhásba is beledöglik. Meg a mondjuk a társadalom bő 90%-a is.

Ajánlom a súlymellényt. Én 20 kg-at használok, és mellé még használok kettlebellt, vagy egyéb aggatékokat.

Gondolkoztam már a sulymellényen :hadonaszos:
De aztán mindig eszembe jut hogy így is nagy teher nyomja vallaim hogy ilyen jól nézek ki edzésen többet lehet nem birnek el:rolleyes: