Most hogy sikerült meg fertőzni sokakat a macskas képekkel jöhet a következő lepcsofokNa Bálint meg @Kávé csatlakoztam az idétlen macskafotós fórumtársak klubjához!

Na-na ! Azért vannak határok!Most hogy sikerült meg fertőzni sokakat a ma akad képekkel jöhet a következő lepcsofok
Mindenki be adja jelentkezését a pénzügyőrséghez

Nincsenek ha te van Záhonynál a vámosNa-na ! Azért vannak határok!

Az a határ is arról híres lassan, hogy fél évente elviszi a TEK az állományt...Nincsenek ha te van Záhonynál a vámos

Hat igen sajnos ilyenkor az egész váltást viszik ha benne van ha nemAz a határ is arról híres lassan, hogy fél évente elviszi a TEK az állományt...

"Ne félj elvtárs, nem ellened jöttem, hanem érted!"Hat igen sajnos ilyenkor az egész váltást viszik ha benne van ha nem
van is erről egy híres mondat nálunk
Jó napot kollégák!
Nem hozzatok jöttünk, hanem értetek!
Igen csak hogy az én verziók éles szitu van is elhangzott"Ne félj elvtárs, nem ellened jöttem, hanem érted!"
Ha jól emlékszem valami ilyesmi az eredeti

Akkor menj hatarornek.Na-na ! Azért vannak határok!

Bezony. @Kávé divatot teremtett. Én meg végre megtaláltam a cicalteregómat.
És akkor még aszondják, hogy én vagyok itt a macskás emberBezony. @Kávé divatot teremtett. Én meg végre megtaláltam a cicalteregómat.

mandiner.hu

mandiner.hu
				Igazi veszteség.Nyugodjon Békében:

Mandiner
Friss hÃrek a Mandiner.hu oldalán. Belföld, Külföld, Sport, Kultúra. A magyarországi nyilvánosságban megjelenÅ legújabb és legfontosabb véleménycikkek.mandiner.hu
Hoho mindennek van határa!Nincsenek ha te van Záhonynál a vámos
Lassan már csak egy tábor lesz ott, mindenki más vagy lelépett a fórumról, vagy hagyja a fenébe azt a topicot.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..