Számokat mondott RFK.
600 ezer ukrán halott és több mint 100 ezer orosz eddig az állás szerinte.
Ez szerintem is teljesen reális lehet. És legalább ennyi a rokkant és a súlyosan sérült.
Jóval nagyobb eséllyel szállnak ki a Leo-2 ből találat után mint a T-sorozat bármely verziójából...
Szeretem ezeket a propi statisztikákat, amit a legendás hasraütés módszerével készítenek
Meg amikor a találatot keverik az áthatolással... XD
Nem egy videót láttunk itt orosz tankszemélyzetekkel akik elmondták, hogy átlag 4-5 találatot kapnak, mire meg áll alattuk a technika ilyen-olyan okból.
Mivel nyilatkoztak róla és maguk mutatták be a tankjaikon a sérüléseket, ezért a logikátok szerint ezek szellemek voltak

Persze ha az ukrán kézben lévő T-64BV-t csak a 3. drón üti ki a videón, az persze okés. Olyankor nem szar a keleti technika.

Amikor a Leopárdot az első dróntalálat rágyújtja a személyzetre, akkor élve (égve) szálltak ki belőle. Akkor is, hogyha ilyet szinte sose láttunk felvételen. XD
Meglepő módon a kilőtt M1 Abramsek esetén, amiket általában szinten már az első találat taccsra tett, 3-ból 2 esetben kiszállt a személyzet, és ez a videókon is ott volt. A Leopárdok esetén 2 videón láttam csak személyzetet kiszállni. Az egyiken csak 3-an szálltak ki, a másikon 1 ember, akin úgy tűnt leéget a ruha.... A többi gondolom később se szállt ki.

Az angol mozgó krematóriumokat meg inkább hagyjuk is
Szerintem ha vége a háborúnak, és még van HTKA és mi is élünk, majd akkor nyálazzuk át ezeket a dolgokat.
Addig meg hagyjuk meg a multik kamu propagandáját a hanyatló nyugat ópiumának