kipróbált, jó ár-érték arányú fegyvereik vannak - ezért pártolom ezek megvételét...
kipróbált, jó ár-érték arányú fegyvereik vannak - ezért pártolom ezek megvételét...
Valóban?kipróbált, jó ár-érték arányú fegyvereik vannak
Hát valakinek lökhajtásos, valakinek meg lovas huszarjai vannak.….
Here comes the cavalry...
![]()
Here comes the cavalry
Introducing Poland’s first F-35A “Husarz”, honoring the legendary Winged Hussars cavalry. As the most advanced and connected 5th Gen fighter aircraft in the ...www.youtube.com
![]()
Husarz "wylądował". Pierwszy polski F-35
Polska otrzymała swój pierwszy samolot wielozadaniowy F-35A Lightning II podczas uroczystej ceremonii , która odbyła się w zakładach produkcyjnych Lockheed Martin. To ważny moment dla Polskich Sił Powietrznych i krok ku wzmocnieniu bezpieczeństwa naszego nieba.defence24.pl
Miért van tollseprű a kezében?wwaaaaaaaa
az első megy is háttérnek
![]()
A szárnynak nem huszár hátán kéne lenni?
A szárnynak nem huszár hátán kéne lenni?
olyan is volt, hogy háton, meg ilyen is
Látom nem esett le, hogy optikailag olyan, mintha a kopja végére lenne rakva a tollas szárny...olyan is volt, hogy háton, meg ilyen is
![]()
De leesett, bár nekem nem tűnt fel, hogy olyan, mint egy 'tollseprű'Látom nem esett le, hogy optikailag olyan, mintha a kopja végére lenne rakva a tollas szárny...
Ehez még nem ittam elegetMiért van tollseprű a kezében?
Neked ilyen perverz álmaid vannak? Ha zsírosat eszel lefekvés előtt szarokat álmodsz!Nehaa estenkent ugy alszom el, hogy reggel arra kelek azt almodom hogy ala irtuk a raketatuzersegek egy szep nyari napon gyartassal.
De szept 2.-a van es mar fel keltem
A bekehez ero kell!
Folytatjuk a munkat!
En gyakran az illetmenyem emeleserol almodozok neha neha egy ket beszerzes be csuszik almaimbaNeked ilyen perverz álmaid vannak? Ha zsírosat eszel lefekvés előtt szarokat álmodsz!![]()
Ez a török teának lehet az utóhatásaNehaa estenkent ugy alszom el, hogy reggel arra kelek azt almodom hogy ala irtuk a raketatuzersegek egy szep nyari napon gyartassal.![]()
Ha megnézitek az 1. és 3. képet, már kinőtt belőle egy fa...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..