De leesett, bár nekem nem tűnt fel, hogy olyan, mint egy 'tollseprű'Látom nem esett le, hogy optikailag olyan, mintha a kopja végére lenne rakva a tollas szárny...
Főleg, hogy inkább akkor már partvis
Tollseprű:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De leesett, bár nekem nem tűnt fel, hogy olyan, mint egy 'tollseprű'Látom nem esett le, hogy optikailag olyan, mintha a kopja végére lenne rakva a tollas szárny...
Ehez még nem ittam elegetMiért van tollseprű a kezében?
Neked ilyen perverz álmaid vannak? Ha zsírosat eszel lefekvés előtt szarokat álmodsz!Nehaa estenkent ugy alszom el, hogy reggel arra kelek azt almodom hogy ala irtuk a raketatuzersegek egy szep nyari napon gyartassal.
De szept 2.-a van es mar fel keltem
A bekehez ero kell!
Folytatjuk a munkat!
En gyakran az illetmenyem emeleserol almodozok neha neha egy ket beszerzes be csuszik almaimbaNeked ilyen perverz álmaid vannak? Ha zsírosat eszel lefekvés előtt szarokat álmodsz!
Ez a török teának lehet az utóhatásaNehaa estenkent ugy alszom el, hogy reggel arra kelek azt almodom hogy ala irtuk a raketatuzersegek egy szep nyari napon gyartassal.
Ha megnézitek az 1. és 3. képet, már kinőtt belőle egy fa...
Nem mindegy? Úgy is pofátlanul cserélgetik!Hogyhogy neki nem fehér alapon van a rendszáma/azonosítója, mivel más, mint egy Leo vagy PzH, vagy akármi? Meglep (ill. nem is tudom eldönteni, hogy tényleg meglep-e... ), hogy még ez sem tud egységes lenni. Még a fontkészlet is más.
Hozzam kozel van kelenfold ismeremNincs megoldás gyerekek! Itt a vég! Marad a jó öreg boros pince vagy házi óvóhely!
Figyu ha fosztasz IPA-t is hozzál már majd megisszuk! KösziHozzam kozel van kelenfold ismerem
Ott egy plaza amint anarchia van kifosztjuk es megyunk a fold ala
Lehet, hogy Vadai titkolt fia! A Vadai visszavág!Sejtettem.
0 mérnöki végzettség, a Vadai is ezt végezte, NATO-bullshites képzések meg tapasztalatok.
Egy évet töltött a Katonai Felderítő Hivatalnál és utána egyből "haderőtervezési szaktanácsadó" lett a kincsem.
Később "Vezető Tanácsadó" és "Nemzeti Fegyverzeti Igazgató helyettese" Simicskó alatt...
Nem csoda, hogy így néz ki a haderőfejlesztés helyzete.
Alkalmas!
Ahhoz tul szabalyos es civilizalt a feje.Lehet, hogy Vadai titkolt fia! A Vadai visszavág!
Ott a száma, hivjuk fel és mindjárt az elején tisztázzuk a játékszabályokat, ...és akkor talán, TALÁN, ha letesz valamit gyorsan az asztalra békén hagyjuk.Konkrétan még a nevét se hallottam. Ami önmagában fura....
Szóóóval.
Éhes makkal...Neked ilyen perverz álmaid vannak? Ha zsírosat eszel lefekvés előtt szarokat álmodsz!
Lóra nem ültették? Pedig arra kellett volna!
Nemhogy Gestament vennének.Litvánia megnövekedett védelmi költségvetése lehetővé tette az FN MINIMI géppuskák korai beszerzését, amelyek hamarosan megerősítik aNemzeti Védelmi Önkéntes Erőket és az Állami Határőrséget. Ez döntő lépés mind a honvédelem, mind az intézményi együttműködés erősítése terén.