Nálunk temerinben-boldogasszonyfalván nepáli,vietnámi vendégmunkások vannak. Itt kb 700€ a fizetésük,otthon 150€ a havi fizetés. Nyugisak,a nepáliak különösen szorgalmasak és barátságosak,munkaidő után szivesen vállalnak még feketén munkát. Eljárnak velünk focizni,hétvégén tiszára,hihetetlen jóindulatúak,nincs bennük semmi gonoszság,romlottság. Ha megkínálod mondjuk üdítővel,nem fog érte nyúlni,h igen kérek,vállat von,maga elé néz.Ez az igen. 40 évesen eddigg 5-6 alkalommal evett húst,ezért szinte mindent amit lát a természetben,kérdezi h eat? Eat? Azon gondolkodok,h szerzek ilyeneket a saját cégembe is.
Valószínüleg rokonok vogymuk.

Nálunk temerinben-boldogasszonyfalván nepáli,vietnámi vendégmunkások vannak. Itt kb 700€ a fizetésük,otthon 150€ a havi fizetés. Nyugisak,a nepáliak különösen szorgalmasak és barátságosak,munkaidő után szivesen vállalnak még feketén munkát. Eljárnak velünk focizni,hétvégén tiszára,hihetetlen jóindulatúak,nincs bennük semmi gonoszság,romlottság. Ha megkínálod mondjuk üdítővel,nem fog érte nyúlni,h igen kérek,vállat von,maga elé néz.Ez az igen. 40 évesen eddigg 5-6 alkalommal evett húst,ezért szinte mindent amit lát a természetben,kérdezi h eat? Eat? Azon gondolkodok,h szerzek ilyeneket a saját cégembe is.

Cseréld ki a nepálit/vietnámit arabra/niggerre ... és meg is kapjuk egy átlagos német véleményét 50 évvel ezelőttről...

jó ötlet! szurkolok!

Nekem az a fura hogy 36db mig ennyit erne csak? Nem hiszem
sztem ennyit sem és: 80-as évek színvonala - ukránok sem tudják szinte semmire használni.
Ukrán MiG pilóta mondta, hogy már szabad szemmel látta a Shahed drónt amikor a radarképernyője nem jelzett semmit!

Ez kb. bomb trucknak jó: felcibálja a HARM-ot meg a StormShadowt indítási magasságba, aztán ledobja...

@Flamand kedvenc D-9 -ese :D
(én azért tudom, hogy te is szeretnél egy ilyet otthonra :D )
GWfKaA_XcAAUUsz
Le lehetne vele tolni az MTK Stadiont. :cool: