A nagy számok törvénye alapján, ez nem fog mindig sikerülni! A jelentkező hanghatás oda-vissza fog mennydörögni a hegyek között és a nyáj riadtan szétszalad.
Szerencsére másnapos vagyok....de mindjárt aznapos...Kár volt felébredni...
-:-;+%Kezdek szellemileg (is) leépülni. Egyre több viccet nem értek...![]()
Játszódnak...A mínoszi kultúra is így kezdte....A nagy számok törvénye alapján, ez nem fog mindig sikerülni! A jelentkező hanghatás oda-vissza fog mennydörögni a hegyek között és a nyáj riadtan szétszalad.
Dobhatok én elsőnek? (hat6hat)Szerintem adjunk mindenkinek saját atomfegyvert.![]()
Bakter, ez így ebben a formában nem igaz...hiába van lenémítva, ha az előadást mindenki videózza...Ennek biztos oka van.. Tudnám idézni néhai fizikatanáromat: "Akit nem lehet nevelni, azt idomítani kell."
Miért van az, h már a színházban, operában is be kell mondani, h némítsd le a telefont? És oda elvileg nem a kukások, hajléktalanok és egyéb deklasszált elemek járnak.
Tuti, hogy megyek...Aki ilyen fellépők miatt odamegy, az meg is érdemli![]()
Kezdesz elpogányosodni...Vajon mit szólnál, ha egy jó kis divízió 88 koncertet szerveznének az ablakod alá a helyi Mazsihisz képviselői?
Avagy akik akiket kellene képviseljenek, őket telibeszarva odavisznek ellenséges kultúrát, ha ezt nevezhetjük annak, és onnantól similis simile gaudet... a helyiek meg így jártak, nem kell örüljenek ennek.
Eleve érdekes megnézni, hogy kiféléket miféléket tol kulturális vonalon a NER. Gyurcsány korszakot alulmúló mélyrepülés van, plusz pár kiöregedő ősfideszes díszgoj.

azt hiszem ez pont ideillikLehet, hogy néha fasságot írok, de szándékosan nem vezetek félre senkit.

Köszönöm a forditást.Egy mézeskalács ember ül egy mézeskalács házban.
A ház vajon húsból készült?
Vagy ő készült házból?
Sikoltozik, mert nem tudja.

Na, akkor ebből evett Jancsi és Juliska.Egy mézeskalács ember ül egy mézeskalács házban.
A ház vajon húsból készült?
Vagy ő készült házból?
Sikoltozik, mert nem tudja.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..