legalább annyira vicces volt, mint a vármegyésSok neked ez a humor topic bzmg...
Jövőre újra ugyanitt?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
legalább annyira vicces volt, mint a vármegyésSok neked ez a humor topic bzmg...
Jövőre újra ugyanitt?
Jajj, mielőtt a kardodba dőlnél, a karikatúra független a maori kultúrától, csak vicces. Állítólag Poltavánál svéd zsoldo.. önkéntesek lettek bibisek, és erre reagáltak orosz karikaturisták.Ja, tényleg tök ugyan az a kategória bzmg
Ahhoz meg külön gratulálok, hogy maori kultúrát lmbtq-hoz vagy képes hasonlítani
OK, azt hittem arra reagáltál vele.Jajj, mielőtt a kardodba dőlnél, a karikatúra független a maori kultúrától, csak vicces. Állítólag Poltavánál svéd zsoldo.. önkéntesek lettek bibisek, és erre reagáltak orosz karikaturisták.
offInkább örülni kell, hogy ilyen ősi népek még ápolják az ősi hagyományokat.
Legyen az maori vagy pl nepáli
Ok, ez így kicsit olyan Wish-es Hakaoff
ezen a videón valahol ott vagyok
KARC haka - 2013.02.23
A KARC új harci táncának Åsbemutatója. SzerzŠés megálmodó Adamik Z, végrehajtók a csapat játékosai.www.youtube.com
Nevettünk is. Csak nem veled.legalább annyira vicces volt, mint a vármegyés
Szerintem is szép, és fontos dolog a hagyományőrzés. Tetszik is ez a mamut vadászatra való önhergelés. Viszont azt is megértem, hogy néhány egyénnek, ez már egy kicsit viccesnek tűnik, mivel az ő kultúrájuk már nagyon-nagyon régen túlhaldta ezt. Engem speciel, csak a középkori mértékegységek zavarnak a mindennapokban. https://24.hu/kultura/2019/06/20/angolszasz-metrikus-mertekegyseg-galapagosi-oriasteknos-repulogep/Inkább örülni kell, hogy ilyen ősi népek még ápolják az ősi hagyományokat.
Legyen az maori vagy pl nepáli
legalább annyira vicces volt, mint a vármegyés
Ezek sem teljesen komplettek.
Baszki, nem látott a csaj még napórát?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..