legalább annyira vicces volt, mint a vármegyésSok neked ez a humor topic bzmg...
Jövőre újra ugyanitt?![]()
legalább annyira vicces volt, mint a vármegyésSok neked ez a humor topic bzmg...
Jövőre újra ugyanitt?![]()
Jajj, mielőtt a kardodba dőlnél, a karikatúra független a maori kultúrától, csak vicces. Állítólag Poltavánál svéd zsoldo.. önkéntesek lettek bibisek, és erre reagáltak orosz karikaturisták.Ja, tényleg tök ugyan az a kategória bzmg
Ahhoz meg külön gratulálok, hogy maori kultúrát lmbtq-hoz vagy képes hasonlítani
OK, azt hittem arra reagáltál vele.Jajj, mielőtt a kardodba dőlnél, a karikatúra független a maori kultúrától, csak vicces. Állítólag Poltavánál svéd zsoldo.. önkéntesek lettek bibisek, és erre reagáltak orosz karikaturisták.
offInkább örülni kell, hogy ilyen ősi népek még ápolják az ősi hagyományokat.
Legyen az maori vagy pl nepáli

Ok, ez így kicsit olyan Wish-es Hakaoff
ezen a videón valahol ott vagyok![]()
![]()
KARC haka - 2013.02.23
A KARC új harci táncának ősbemutatója. Szerző és megálmodó Adamik Z, végrehajtók a csapat játékosai.www.youtube.com

Nevettünk is. Csak nem veled.legalább annyira vicces volt, mint a vármegyés

Szerintem is szép, és fontos dolog a hagyományőrzés. Tetszik is ez a mamut vadászatra való önhergelés. Viszont azt is megértem, hogy néhány egyénnek, ez már egy kicsit viccesnek tűnik, mivel az ő kultúrájuk már nagyon-nagyon régen túlhaldta ezt. Engem speciel, csak a középkori mértékegységek zavarnak a mindennapokban. https://24.hu/kultura/2019/06/20/angolszasz-metrikus-mertekegyseg-galapagosi-oriasteknos-repulogep/Inkább örülni kell, hogy ilyen ősi népek még ápolják az ősi hagyományokat.
Legyen az maori vagy pl nepáli
legalább annyira vicces volt, mint a vármegyés

Ezek sem teljesen komplettek.

Baszki, nem látott a csaj még napórát?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..