Amennyiben egy 8 éves kislány nem az. Csak a szokásos zsidó tempó.
Ha igaz.
Egyelőre csak egy helyen írták, az sem IL párti volt, még a BBC sem írja...
Persze ha igaz, azt tényleg sajnálom.
De 4000-es léptéknél 1 az nem olyan rossz (és értsd kérlek jól, nincs kedvem ideológiai oda-visszába belemenni)

csak nehogy izrael legyen megálítva. mert az sanszosabb a jelenlegi helyzetbe.
Eddig nem úgy néz ki.

Gáza mellet semmin sem lepődök meg. a hírek szerint tegnap döntöttek erről a támadásról, de ezt nem csak a hezbollah használta és ez egy teljes szállítmány meg heckelését jelentette. információjuk volt a nagy számú beszerzésről vagyis bárki aki ebből vásárolt most KO vagy lesz. általában ővre csatolva viselték, az mázlista aki derék táskában tartotta személyes papirok csökkenthették a hatását. lágy részeken máj, vese mellet KO.

Azért a fenti oldalt kezeljük fenntartásokkal a témában....

• Tetszik
Reactions: Kim Philby and fip7
Jó, majd utána nézek, hogy ez milyen kötődésű.
De ismétlem: ha így volt, akkor ez szerintem üdvözlendő.
Védendő az ártatlanokat.
Egyetértünk gondolom.

Jó, majd utána nézek, hogy ez milyen kötődésű.
De ismétlem: ha így volt, akkor ez szerintem üdvözlendő.
Védendő az ártatlanokat.
Egyetértünk gondolom.
40 000 halott,és védendő az ártatlanokat. Lordságod tegye át ezt a fekete humor topikba. Október 7-én ne felejtsen el pezsgőt bontani az IDF egy éves munkájának az "eredményességére"

A Motorola részvényei zuhannak, miután izraeli megtámadta Libanont és a Hezbollahot több ezer vállalati személyhívó segítségével

Libanoniak ezrei megsérültek, tízen pedig meghaltak a Motorolla személyhívó robbanásában

v8TcobhabHeHV1Q2qiF35RPFulfLmVfBq3S2MCSMwC8SqLiAk1sJtJIXnFTcg-IcHrHVenW3ulrmwEbjmltOC7Jd.jpg

Ok. Ebből mennyi a terrorista?
és védendő az ártatlanokat. Lordságod tegye át ezt a fekete humor topikba. Október 7-én ne felejtsen el pezsgőt bontani az IDF egy éves munkájának az "eredményességére"
Baj ha bemegy valahova a hadsereg és dolgozik.
Baj ha célzott légicsapások vannak.
És már az is baj ha egész konkrétan a célpont saját, külön bejáratú, magánál hordott eszközével semlegesítenek valakit.
Mit engednél meg?
Emailben küldjenek nekik egy bumm, meghaltál rajzot? Azt még lehet?

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

Komoly irányított töltet fért be az akksi mögé. Szoftveres úton melegítették túl az akkut, ami elműködtette a robbanószert. Több Hezzbollah tag érezte, hogy melegszik az eszköz ezért lerakta, így megmenekült.

Ok. Ebből mennyi a terrorista?

Baj ha bemegy valahova a hadsereg és dolgozik.
Baj ha célzott légicsapások vannak.
És már az is baj ha egész konkrétan a célpont saját, külön bejáratú, magánál hordott eszközével semlegesítenek valakit.
Mit engednél meg?
Emailben küldjenek nekik egy bumm, meghaltál rajzot? Azt még lehet?
A 40 000 halottból jó,ha a 20% volt.

és ezt lehet egy ilyen kis teljesítményű eszközzel?
Nekem az rémlik, hogy konkrét 'hívásra' működtek el.
Sokaknak az arcába robbant (nem mutatok képet, talál akit érdekel de semmi extra), ami részben inkább ezt támasztaná alá, de a melegítős verzió meg asszem a helyi újságíróktól röppent fel akiknek a mozgalomtól volt az infója. Aki megoldja az elsőt az megoldja a közvetlen elektromos gyújtást is.

• Tetszik
Reactions: endre
Sokaknak az arcába robbant (nem mutatok képet, talál akit érdekel de semmi extra), ami részben inkább ezt támasztaná alá, de a melegítős verzió meg asszem a helyi újságíróktól röppent fel akiknek a mozgalomtól volt az infója. Aki megoldja az elsőt az megoldja a közvetlen elektromos gyújtást is.
Mondjuk nem volt csipogóm, de ha csipog akkor az csipog a zsebben, vagy ahol van.
Azért a sok deréktájon sérült, vagy kézben ha nézegeti. Azért a sok kéz csonkolt a videókon.
Archoz spec nem tenném, minek ha úgyse telefon.