Vsz, kénytelen lesz lépni. A tegnapi Zselés fenyegetőzés, ma a 3 település megsemmisülése, azért már lehet indok egy komolyabb válaszcsapásra. De tény, hogy Putyin fair módon próbálta, de nem hagyták. Ez van. A szar az, hogy a lett-litván határról jött a drón ...
Azt a bullshitet amit viszont tol a ruszki, erdőtűz, lehulló törmelék miatt, na hagyjuk! Csernobil óta nem kommunikáltak így, tehát gci nagy a baj. Putyin is elment a Kremlből, vsz repcsire, és jön estig (éjjel?) a válaszcsapás. Mivel Kijev épen kell nekik, meg orosz város, így marad Lemberg, amivel ha "AZ" a bizonyos bomba lesz, üzennek a polákoknak is, főleg, ha éjjel csinálják, mert csak az nem fogja látni sajnos, aki alszik ......
A NATO szerintem most túltolta, most nem tudja majd Putyin a higgadt felet játszani. Lépéskenyszerben lesz.
Én még mindig nem atomoznék. Magyar vagyok, ez van. Így én az atomot új VVER-1200-as formájában, új TVEL-es fűtőelemekben szeretném kapni. Viszont az oroszok helyében előszedném az UMPK kiteket gyártó cég vezetőjét, aki múltkor azt nyilatkozta, hogy a FAB-5000-es már nem kap olyat. Akkor ne kapjon, viszont elő kéne szedni a 7100kg súlyú PVB-t, és arra szerelni. Azt már úgyis olyan régen mutogatták. Most itt volna az alkalom élesben használni. Végül is, a világ legnagyobb hatóerejű, nem nukleáris fegyveréről van szó. Azt is megértem, ha az oroszok másként gondolják, de örülni nem örülök neki. Ne atomozzatok, PVB-zzetek!
Mint az közismert ...