[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Vojennaka Prijomkama reggeli adása:

Votkinsz, Az orosz rakétagyártás központja

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Votkinszk egy kis város Udmurtiában, ahol egy nagy ország nukleáris pajzsát kovácsolják. Évtizedek óta gyártanak itt interkontinentális ballisztikus és hadműveleti taktikai rakétákat. Az üzem története azonban jóval a rakéták gyártása előtt kezdődött. 265 évvel ezelőtt az Urál melletti erdőkben Shuvalov gróf erőfeszítései révén megjelent egy vasmű, amelytovább fejlődött és ma is Oroszországot szolgálja, továbbra is az ország vezető rakétagyártója.

Én nem engedném be a sok alvó ügynököt a kamu családjukkal
Gondolom ahogy az ukránokat Seremetyevón, úgy őket is azért előzetesen megszűrik. Plusz ismerve az orosz bürokráciát, csak egy dolog, hogy te a költözés mellett döntesz, de mire minden papírt, engedélyt meg egyebet megkapsz, addigra lehet még az asszony is megkopaszodik :D

Gondolom ahogy az ukránokat Seremetyevón, úgy őket is azért előzetesen megszűrik. Plusz ismerve az orosz bürokráciát, csak egy dolog, hogy te a költözés mellett döntesz, de mire minden papírt, engedélyt meg egyebet megkapsz, addigra lehet még az asszony is megkopaszodik :D
Múltkor(néhány hete) panaszkodottt egy ukrán nő, hogy nem engedték be mert Kirill Bugyanov volt kitetoválva a vállán. :)

Én nem engedném be a sok alvó ügynököt a kamu családjukkal

Hát,manapság már nem olyan egyszerű ügynöknek lenni,szerintem az Orosz szolgálatoknak gyerekjáték benézni a nyugati, illetve bármilyen ország eü,tb, fogàszat,mittomén oktatás,könyvtár,autóklub,gym,gfb,stb nyilvántartásaiba,pár kattintással kiderül, hogy gyerekkorától hová járt suliba,ki volt az orvosa,milyen kocsijai voltak,hol dolgozott,stb,nem hinném,hogy a hivatalos,állami átvilágításon sokan átcsúsznak,főleg nagy családosok,akik hegesztőnek,vájárnak,autőszerelőnek,stb mennek ki.

Hát,manapság már nem olyan egyszerű ügynöknek lenni,szerintem az Orosz szolgálatoknak gyerekjáték benézni a nyugati, illetve bármilyen ország eü,tb, fogàszat,mittomén oktatás,könyvtár,autóklub,gym,gfb,stb nyilvántartásaiba,pár kattintással kiderül, hogy gyerekkorától hová járt suliba,ki volt az orvosa,milyen kocsijai voltak,hol dolgozott,stb,nem hinném,hogy a hivatalos,állami átvilágításon sokan átcsúsznak,főleg nagy családosok,akik hegesztőnek,vájárnak,autőszerelőnek,stb mennek ki.
Ha nem viszik túlzásba az akadékoskodást, packázást, akkor a betelepülők további családokat húzhatnak magukkal.
Kiürül Skócia....
:-)

Múltkor(néhány hete) panaszkodottt egy ukrán nő, hogy nem engedték be mert Kirill Bugyanov volt kitetoválva a vállán. :)
Seremetyovo- filtrációs központ.
photo_2024-08-28-3.54.08-pm.jpeg

Tokiót napalmmal szórták meg, és az önmagában pusztítóbb volt bármelyik atomtámadásnál, és majdnem olyan pusztító volt, mint a Hirosimára és Nagaszakira ledobott atombombák együttvéve.
Germánok Budapesti termitezései is a feledés jótékony homályába vesznek...
Ivánra dobálták, de előtte a lakosságot bezárták. Csak " cigányok".
Bécset, Prágát,stb már nem romboltatták le, vajon miért?

Germánok Budapesti termitezései is a feledés jótékony homályába vesznek...
Ivánra dobálták, de előtte a lakosságot bezárták. Csak " cigányok".
Bécset, Prágát,stb már nem romboltatták le, vajon miért?

Nem tudom, erről nem hallottam eddig, mármint termitről meg bezárt lakosokról. Az tény, hogy Bp-ből csináltatott a Führer Festungot, nem pedig Bécsből.

A "Diktatúra", ahol az elnök a már a 2025-ös választásokra készül és emiatt "aggódik". És ez így egy bekezdésben komolyan leírva. :D

Mindeközben egy igazi demokráciában:

A "Diktatúra", ahol az elnök a már a 2025-ös választásokra készül és emiatt "aggódik". És ez így egy bekezdésben komolyan leírva. :D

Antonnak ez szívügye, de olyan szintig, hogy akár hazudni is képes, még egy videóaláírásban is. Ami számomra azért meglepő.
Konkrétan erről beszélek:

"Az egyik ilyen gyűlésen Lukasenka felteszi a kérdést az oda gyűlt, a nemzetbiztonsági szervek által gondosan összeválogatott munkásoknak: kire adták le a voksot, Lukasenkára (fel a kezeket, ne szégyelljék magukat!) vagy Cihanouszkajára. A tömeg Cihanouszkajánál tette fel a kezét egységesen, a megzavarodott Lukasenkát pedig utána kifütyülik."

Az egésszel "csak" egy gond van: Nem Lukasenka teszi fel a kérdést. Hallottam már rengeteget beszélni, és aki nem hallássérült, annak rögtön világossá válik a hang alapján, hogy nem Lukasenka beszél. A videó egyik részében sem szólalt meg, sőt ott sem volt egyik helyszínen sem a videók készítésének idején. Mert akkor szerepelt volna benne. A "nemzetbiztonsági szervek által gondosan válogatott" közönség meg olyan, hogy mindenütt van egy vezérszónok, aztán a többi megy utána. Az egyik részben például a rendőrkapitányt kérik meg a munkások, hogy engedjék el a politikai okokból elítélteket. Nem hiszem, hogy ha tényleg az ott még létező KGB által válogatott csapat lenne látható a videón, akkor ilyen kérdéseket fel mertek volna tenni. Ne feledkezzünk meg arról, hogy Fehéroroszország az egyetlen európai állam, ahol hasonlóan a demokratikus USA egyes tagállamaihoz, még érvényben van a halálbüntetés.
Az embertelen börtönkörülményekre való hivatkozás meg konkrétan nevetséges. A börtön sok helyen nem wellnes szálloda. Persze értem, hogy Breivik esete óta egyes nagyon demokrata szakértők/újságírók azt várnák el, hogy olyan legyen, csak furcsállom.