[HUN] Gestamen fegyverek

Meg lehet csinálni. De ahhoz jól kellene csinálni.
persze a szlovéneknek mesterlövésupuskáik vannak a románoknak mindenféle ak klon stb a szerbekről ne beszéljünk meg az ukránokrol mgha csak a rendszerváltás utáni gyártókat vesszük is.

de pl kézigránát (tudom olasz no az már fogyoba) akna stb

Mióta is fejlesztik a Gestamen lőfegyvereket? Ha jól emlékszem a lengyelek vagy 10 évig fejlesztették a magukét mire rá bólintottak de ahogy hallom még így se lett valami jó! Várjunk még ezzel a Gestamennel! Olyan 2-3 év múlva talán lesz egy használható amire nyugodt szívvel rá lehet bólintani! Addig meg csak reszelgessék kalapálják! Legalább így is fejlődik a szakmai tapasztalat

Tudod amikor egy US ARMY (az amerikai hadiiparral a háta mögött) is külföldi kézifegyvert vásárol, akkor az az álomvilág kategóriája, hogy mi valaha is képesek leszünk magunknak megfelelő kézifegyvert tervezni és gyártani. Persze valami szart összekókányolunk, csak azzal menj te háborúzni!!! Értem én, hogy magyar seggbe magyar lófaszt, de jó lenne, ha a magyarság segge helyett a saját seggedbe szeretnél minden áron magyar lófaszt.
A STANAG lófasszal gondolom jó tapasztalataid vannak.

• Vicces
Reactions: Nemerson
Mióta is fejlesztik a Gestamen lőfegyvereket? Ha jól emlékszem a lengyelek vagy 10 évig fejlesztették a magukét mire rá bólintottak de ahogy hallom még így se lett valami jó! Várjunk még ezzel a Gestamennel! Olyan 2-3 év múlva talán lesz egy használható amire nyugodt szívvel rá lehet bólintani! Addig meg csak reszelgessék kalapálják! Legalább így is fejlődik a szakmai tapasztalat

Hát nem.A lengyeleknek már volt alapból tapasztalatuk,nem nullás "szak"emberekkel áltak neki fegyvert kendácsolni,és igy is sokáig tartott.Ahhoz hogy a gesta fegyvereknél az esetleges változtatni valók,modosítani valók pedig csak használatban,próbázva fognak kijönni.Lehet ezekkel szorakozgatni,csak közben ténylegesen szükséges eszközök cseréjét ez miatt tologatják,pedig már rég megoldhatták volna egy másik eszköz rendszeresítésével.Közben meg bohóckodunk nagy mellénnyel ezekkel,meg nagy nemzetközi értékesítéseket vizionálnak,miközben mások nem igazán érdeklődnek egy kiforratlan,tapasztalat nélküli eszköz iránt.

Arról tud valaki pontosat, hogy mi van/lett a 3 éve nagy erővel beharangozott "Magyar kézbe magyar fegyvert!" ötlettel? Lesz a G224AR/LMG fegyerekből valami?