<p class="new-blogpost-comment-notice">Komment ehhez a hírhez: Lengyelország visszalép az AGS-programba
Na ez a felelős gondolkodás politikus urak!
Igaz ,hogy be kell fizetni, de a saját iparuk ezen sokkal nagyobbat kaszál.Ők nem levágják az arany tojást tojó tyúkokat, hanem mást esznek addig, amíg kevés van!
Offal indítanám ezt a topikot.
Amikor a sok UFO hívő azt meséli hogy egy gyorsan haladó fényes csíkot lát éjszaka majd a UFO megáll^egyhelybe álln és utánna gyorsan elindúl elíndúl...
Igazából csak egy manőver része. Amikor a Forszásal játszanak.
Olyankor a vadászgép nem áll a levegőbe csak irányt vátott és ránk merőlegesen repül. ^^
Helyes dolog, szimpatikus a kormány részéről hogy elősegíti a szövetségi rendszer megerősödését Kelet-Európában. A következő évtizedekben kritikus fontosságú lesz a keleti terjeszkedése a NATO-nak.
Még szerencse hogy az oroszok sokkal humánusabbak és demokratikusabbak voltak. Nem is értem miért nem marasztaltuk őket újabb 40 évre. Úgy tűnik, igény volna rá.
1991-ben érettségiztem. Ebbol kiszámolod. )
Tudom neked más a véleményed errol )
A kezdeti lelkesedés után az évek során megszerzett tapaszatalatok , hogy is mondjam -" kiforrottá" teszi az embert. Ha jol tippelem, te fiatalabb vagy.