Hát persze...Tanulva a szomszédos konfliktusból
Hát persze...Tanulva a szomszédos konfliktusból
mil.in.ua
Elon Musk már megint mindig mindenhez is ért!A titulusa végett fontos tweet. Musk VS LM párharc várható?

Nem az lényeg (mondja mindig az egyik munkatársam, ha kezd kicsúszni a beszélgetés fonala az irányítása alólElon Musk már megint mindig mindenhez is ért!![]()
), hanem hogy döntési jogkört kap.az majd elválik mekkora befolyása lesz valójában. Sztem nem túl nagy...Nem az lényeg (mondja mindig az egyik munkatársam, ha kezd kicsúszni a beszélgetés fonala az irányítása alól), hanem hogy döntési jogkört kap.
innentől mindegy, hogy mennyire ért hozzá...
A titulusa végett fontos tweet. Musk VS LM párharc várható?
newspace-research-technologiesFelmerült az ukrán hírek topikban a drón swarmok kérdése. Átlapoztam gyorsan az idevágó technikai topikokat utolsó oldalait, de nem nagyon láttam idevágó információt. Mit lehet erről a témáról tudni?
mil.in.ua
én itt találkoztam vele, már elég régenFelmerült az ukrán hírek topikban a drón swarmok kérdése. Átlapoztam gyorsan az idevágó technikai topikokat utolsó oldalait, de nem nagyon láttam idevágó információt. Mit lehet erről a témáról tudni?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..