[HUN] Embraer KC-390 Millennium

462282201_547933881252169_6271104371331048667_n.jpg

Érdekes. Olyan mintha kivitt volna valakit, majd néhány óra múlva érte mentek és hazahozták.

Szerintem nem vittek semmit, csak gyakoroltak. Egy kanyar ebéd előtt, egy délután. Lehet személyzet csere is volt. Ma is repülte ezt a Krakkót amúgy. Múlt héten Pápára is kb ezt csinálták.
Tippem szerint a héten folytatják így tovább, de lehet más várost is beiktatnak már, nem csak Krakkót. Egyre távolabbra és magasabbra/gyorsabbra "merészkednek", ahogy nő a tapasztalat.

Szerintem nem vittek semmit, csak gyakoroltak. Egy kanyar ebéd előtt, egy délután. Lehet személyzet csere is volt. Ma is repülte ezt a Krakkót amúgy. Múlt héten Pápára is kb ezt csinálták.
Tippem szerint a héten folytatják így tovább, de lehet más várost is beiktatnak már, nem csak Krakkót. Egyre távolabbra és magasabbra/gyorsabbra "merészkednek", ahogy nő a tapasztalat.
Jó észrevétel. Csak azt nem értem, hogy miért állnak 1-1,5 órát Krakkóban.

Jó észrevétel. Csak azt nem értem, hogy miért állnak 1-1,5 órát Krakkóban.

Csak tipp, de lehet gyakorolják a földi kiszolgálást meg a tankolást is. Ez az elején nyilván lassabb, átgondoltabb.
A helyi lengyel katonák is biztos érdeklődőek, meg aztán lehet még egy kávét is benyomnak. ;)