Nincs is jobb mint nehany fotiszt urral meghitten kocsikazni egyet s egymasra hangolodni szakmailag![]()
Kenőmájasvető is van hozzá?Akár egy egész ménest lehet belöle ejtöernyöztetni!
![]()

Kevésbé gáz, mint az előre megfontolt, különös kegyetlenséggel.Mondtak neki latnak benne potencialt higy tiszt legyen mint hivatasos. (Majdnem lecsaptam hogy meg kíméljem az a kollégákat ott tole de felcsendült a btk azon resze hogy a hirtelen felindulasbol elkovetett emberolest mennyire jutalmazzak)![]()
![]()
Kevésbé gáz, mint az előre megfontolt, különös kegyetlenséggel.
Szerintem nem. Mármint fordítva kellene lennie a büntetési tételeknek. Az előre megfontolt legalább szervezett emberi tevékenységet végez, a másik meg azt sem tudja mit csinál.Kevésbé gáz, mint az előre megfontolt, különös kegyetlenséggel.
A btk szerint kevésbé gáz, egyébként meg filozófiai kérdés.Szerintem nem. Mármint fordítva kellene lennie a büntetési tételeknek. Az előre megfontolt legalább szervezett emberi tevékenységet végez, a másik meg azt sem tudja mit csinál.
Nem minden hős visel kopenyt de a macskas profkep arulkodo a nemes lelkedrolSzólok előre, hogy nem érdemes megnézni...

Nem minden hős visel kopenyt de a macskas profkep arulkodo a nemes lelkedrol![]()
Mindegyikből jobb- és balkormányos verzió?Mi lehet az a 16 változat?
Skyrangerrel meg sofőr képzővel együtt lesz nekünk nyolcféle Lynxünk...

Pizzasütő, és tésztaszárító változat is lesz.Mindegyikből jobb- és balkormányos verzió?![]()
Most miért. Kinn vagy terepen, szembejonne a pizza sütő lynx, mit meg nem adnal érte?Pizzasütő, és tésztaszárító változat is lesz.
hazaájulóóóóén aztán nem megyek sehova

Biciklis felderítő leszel.én aztán nem megyek sehova
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..