Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Angolul nagyon jól beszél. Azt el kell ismerni.Angolul eeeeeew-zik
Ergo bárkivel tud tárgyalni a megadásról.Angolul nagyon jól beszél. Azt el kell ismerni.
Megirigyelték Bobo földesúri tevékenységét?A kastélyőr toborzó rendezvényt szerveznek október 29-én, ahol az érdeklődők megismerhetik, hogyan néz ki a katonai szolgálat közvetlenül a prágai várban lévő elnöki rezidencián...
Vyzkoušejte si službu Hradní stráže na vlastní kůži
Hradní stráž pořádá náborovou akci Hraďákem na zkoušku. Zájemci se letos 29. října budou moci přímo na Pražském hradě seznámit s tím, jak vypadá vojenská služba v sídle prezidenta a leccos si vyzkoušet na vlastní kůži.acr.mo.gov.cz
Ne, Pali?Én azt hittem az a Pali.
Centrifuga, az honnan lesz nekik és ez csak egy dolog a sok közül….
De a 69-ről egyéb képzettársítás is lehetséges...Jobb lett volna ha az AERO a számot is lépteti ha már új nevet ad neki. Pl. L-69...
Csak az vegye, aki szeret sz.pni? Meg is lenne rögtön a magyarázat a rendszeresítésére.De a 69-ről egyéb képzettársítás is lehetséges...
szexi lenne a gép...De a 69-ről egyéb képzettársítás is lehetséges...
A 69-nél Te is jól jársz, ez jelentős különbségCsak az vegye, aki szeret sz.pni? Meg is lenne rögtön a magyarázat a rendszeresítésére.
Akarhogy nezem nincs az tele tan nem csak kilogykolodott?
@Pogány beleivott!Akarhogy nezem nincs az tele tan nem csak kilogykolodott?
Fejfájással is ébredtem.@Pogány beleivott!
Akarhogy nezem nincs az tele tan nem csak kilogykolodott?
És hiányzott az összes pénzed, helyette egy Papperger-nevjegykartyat találtál a zsebedben...Fejfájással is ébredtem.
Én már csak egy sört kérek...
Retró R2-D2?Ne, Pali?
Elég fura színe van annak a sörnek
Tetszik btr-en ez az ujfajta kiegeszito pancelzat kicsit draga meg nehezen potolhato de ha hatekony banja lelkemAz MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár 39. Gépesített Lövészzászlóaljának katonái is részt vettek a NATO Előretolt Szárazföldi Többnemzeti Harccsoport gyakorlatán.
Terepen a 39-es lövészek
Az MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár 39. Gépesített Lövészzászlóaljának katonái is részt vettek a NATO Előretolt Szárazföldi Többnemzeti Harccsoport gyakorlatán.honvedelem.hu