A pöcshuszár ezredhez?A huszar ezred vagy mi a tokomhoz muszaj lesz

A pöcshuszár ezredhez?A huszar ezred vagy mi a tokomhoz muszaj lesz

Ne degradaljuk le a kollegakat ne becezzuk igy az ezredet, nem tehetnek rola hogy a pocshuszar ezredben szolgalnakA pöcshuszár ezredhez?![]()
azt sosem mondák meg hogy melyik térségé...Azt is mondták, hogy a Honvédség lesz a térség meghatározó hadereje.

Nem rájuk gondoltam! Egy kedves fórumtársunk neve lenne ez csak asszociáltam!Ne degradaljuk le a kollegakat ne becezzuk igy az ezredet, nem tehetnek rola hogy a pocshuszar ezredben szolgalnak

A Száhelhet képest biztos!azt sosem mondák meg hogy melyik térségé...![]()
A járás meghatározó hadereje.azt sosem mondák meg hogy melyik térségé...![]()
A járás meghatározó hadereje.
Mert szerintem itt van a megyében egy helyen, egyben, a legtöbb fegyveres emberke. 
A Duna-Tisza közéé...azt sosem mondák meg hogy melyik térségé...![]()
TudomNem rájuk gondoltam! Egy kedves fórumtársunk neve lenne ez csak asszociáltam!![]()

Még mindíg jobb, mint egy hathengeres motor egy egykerekűhöz.Egyhengeres motor a 6 kerekűhez?
Csodálatos...
Ott is ennyit dadog meg ő-zik?Angolul szokott
Angolul nagyon jól beszél. Azt el kell ismerni.Angolul eeeeeew-zik
Ergo bárkivel tud tárgyalni a megadásról.Angolul nagyon jól beszél. Azt el kell ismerni.

Megirigyelték Bobo földesúri tevékenységét?A kastélyőr toborzó rendezvényt szerveznek október 29-én, ahol az érdeklődők megismerhetik, hogyan néz ki a katonai szolgálat közvetlenül a prágai várban lévő elnöki rezidencián...
![]()
![]()
Vyzkoušejte si službu Hradní stráže na vlastní kůži
Hradní stráž pořádá náborovou akci Hraďákem na zkoušku. Zájemci se letos 29. října budou moci přímo na Pražském hradě seznámit s tím, jak vypadá vojenská služba v sídle prezidenta a leccos si vyzkoušet na vlastní kůži.acr.mo.gov.cz
Ne, Pali?Én azt hittem az a Pali.
Centrifuga, az honnan lesz nekik és ez csak egy dolog a sok közül….
De a 69-ről egyéb képzettársítás is lehetséges...Jobb lett volna ha az AERO a számot is lépteti ha már új nevet ad neki. Pl. L-69...

Csak az vegye, aki szeret sz.pni?De a 69-ről egyéb képzettársítás is lehetséges...![]()
Meg is lenne rögtön a magyarázat a rendszeresítésére.A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..