Majd visszavesszük a vezetést, amikor a KC-390-ből elkezdjük kidobálni a huszárokat lovastul, szarosnyergestűl, vagy vehetnek ejtőernyőt, de onnantól kezdve rendes katonának minősülnek és vége a bohóckodásnak!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Majd visszavesszük a vezetést, amikor a KC-390-ből elkezdjük kidobálni a huszárokat lovastul, szarosnyergestűl, vagy vehetnek ejtőernyőt, de onnantól kezdve rendes katonának minősülnek és vége a bohóckodásnak!
Sztem lengyelektől vegyük meg a szárnyas huszárok licencét...Majd visszavesszük a vezetést, amikor a KC-390-ből elkezdjük kidobálni a huszárokat lovastul, szarosnyergestűl, vagy vehetnek ejtőernyőt, de onnantól kezdve rendes katonának minősülnek és vége a bohóckodásnak!
Az is jó, akkor ejtőernyő nélkül is repülhetnek A seggükre kötünk egy égő gázpalackot és még elfogóvadász is lehet belőlükSztem lengyelektől vegyük meg a szárnyas huszárok licencét...
Lehet, hogy jön a felesége, ha már lecsúszott a pógármesteri székről.Csak nehogy az uj meg hulyebb legyen hozza…
Jobban jarnank vele parszor beegette a ferjetLehet, hogy jön a felesége, ha már lecsúszott a pógármesteri székről.
"A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai" topic témája 2024-ben a huszárság lovainak bértartása.
A szomszédban dúl a háború két éve, közben meg itthon annyi téma van a fejlesztés terén, hogy csak úgy kapkodjuk a fejünket. Ja, nem. A huszárlovak lakhatási közbeszerzése, tud lenni a fontos téma.
Csörög a kassza, és erre van keret.
Fontosnak tartom a tradíciók, a hagyomány ápolását, a reprezentációt, a nemzeti érzések támogatását; DE mindennek meg van az ideje, helye és módja. És nem biztos, hogy jelenleg a díszhuszárság a námbörvan prioritás. Ez így csak ellenérzéseket vált ki, kontraproduktív és sajnos ezt nem értik meg ott, ahol annyira nyomják.
Legyen meg direktben is:Vármögyei hírök
Ezúton is elnézést kérünk Az utolsó előtti huszár c. képregény alkotóitól! ⬇️⬇️⬇️Link kommentbenwww.facebook.com
Kiváncsi lennék a hímzőképességünkre, a sok fájjintos huszárgúnyát, hogyan díszítik a csinos menyecskék,!?Talán fegyvereket nézegetnél? Sok-sok különböző alegységet, modern felszerelésekkel? Nemzetközi szintű gyakorlatokat?
Nem elég a katona sportoló, huszárok, meg hadisír gondozás, esetleg obsitosok Benkő papával?
(Irónia)
Én várom a "hogyan kössük be a bakancsot" és a "hogyan mossunk kezet" videókat a honvédség részéről. De kitérhetnének a biciklizés, fütyülés, tá titi tá tapsolás témáira is.Kiváncsi lennék a hímzőképességünkre, a sok fájjintos huszárgúnyát, hogyan díszítik a csinos menyecskék,!?
Meg kell kérdezni hogy ingatlant elfogadnak eEsetleg hitelre vásárolhatunk.
Én várom a "hogyan kössük be a bakancsot" és a "hogyan mossunk kezet" videókat a honvédség részéről. De kitérhetnének a biciklizés, fütyülés, tá titi tá tapsolás témáira is.
@krisss Mindenki meghülyült nálatok?
Nálam a fűnyirókezelő szakirányú képesség megszerzéséről szóló HM videónal lőtt ki a "baromságméter" mutatója...,...másoknál ez már korábban a taktikai himzőképességnél elszállt. Úgy gondolom, én jól birtam...Én várom a "hogyan kössük be a bakancsot" és a "hogyan mossunk kezet" videókat a honvédség részéről. De kitérhetnének a biciklizés, fütyülés, tá titi tá tapsolás témáira is.
@krisss Mindenki meghülyült nálatok?
En akkor egtem ki mikor őrnagy Fuvet nyirt munka idoben (nem volt mar kinek kiosszak vagy mi?)a laktanyaban Oda is szoltam mikor mentem h jo zsidos ez a munka nehogy fegyelmi legyen belole nagy slung kihajtNálam a fűnyirókezelő szakirányú képesség megszerzéséről szóló HM videónal lőtt ki a "baromságméter" mutatója...,...másoknál ez már korábban a taktikai himzőképességnél elszállt. Úgy gondolom, én jól birtam...
Inkább vigyek az osszes "kiserleti színházat" es hasonló elmeroggyant szemeteket...Meg kell kérdezni hogy ingatlant elfogadnak e
megkapják a törökök 400 NMS-ért cserébe a kibaszott Dürer parkot és az Óbudai irodaházat. S még túl is fizettünk....
Nagy család ez a magyar segítségeknek.Ha a 2023-as évet egy mondatban kellene összefoglalni: a haditechnika fejlődött, a humán erőforrások tekintetében csak megállítani sikerült a negatív tendenciákat, miközben csökkent a létszám és az átlagkereset is, a fejezeti elszámolás transzparenciája viszont jelentősen javult.
https://jogalappal.hu/a-magyar-honvedseg-2023-as-eve-szamokban/
Mármint nagy segítség ez a magyar családoknak?Nagy család ez a magyar segítségeknek.
Jó kis heringparit lehet ittTalán itt látszanak a méretbeli különbségek (Cobra család):
A II-es "egyterű" beltere: