22 tonna különleges cheddar sajtot loptak el egy londoni kereskedőtől, Jamie Oliver is megszólalt az ügyben
A trükkös csalók 300 ezer fontot érő sajtkorongokat fújtak meg.
![]()
22 tonna különleges cheddar sajtot loptak el egy londoni kereskedőtől, Jamie Oliver is megszólalt az ügyben
A trükkös csalók 300 ezer fontot érő sajtkorongokat fújtak meg.telex.hu
nem számoltad össze a térképen?Erős túlzás a gasztronómia szó erre, de önmagában egy igen meglepő szám: 793 amerikai megyében nincs Meki:*
![]()
* Egyik komment szerint 789 inkább a valós szám, de a lényegen nem változtat.

Ennyire nem vagyok autista, csak egy kicsit.nem számoltad össze a térképen?![]()
![]()

Vigyék innét az összeset oda. Lassan minden faluban lesz abból a xarbol kettő.Erős túlzás a gasztronómia szó erre, de önmagában egy igen meglepő szám: 793 amerikai megyében nincs Meki:*
![]()
* Egyik komment szerint 789 inkább a valós szám, de a lényegen nem változtat.
a shawarma-ra keress rá vagy ha szereted a belsőséget a me'orav yerushalmi -ra@SirHiggins
Valami jò hùsos recepted van?
Lokàlis.
Jeruzsàlemi csirkeragu, vagy Jaffai borzas borjù?
Zsiràfkonyhàbòl nem ismerek nagyon semmit.
Azon a nyomorult ragacsos almàn kìvül....
a shawarma-ra keress rá vagy ha szereted a belsőséget a me'orav yerushalmi -ra
Jò!
de, vanJò!
Ez tetszik,főleg a csirkemàj.
Ergo, abban a Jeruzsàlemi főszerkeverékben nincs só? Ugye a màjat ràgòssà teszi.
Csirkeszív sülve omlòs lesz?
Zsiràf mangòszòsz a végén? Arrafelé csíp? Zöld vagy érett mangó az alapja?
Ok, akkor a szòszok arrafelé is csìpősek. ( Különböző mértékben, evidens.)de, van
1 evőkanál só
3/4 ek fekete bors
1 ek csípős paprika
1 ek kurkuma
Fél ek. őrölt kardamom
Fél ek. kömény
A mangó szósz zöldből van, ecettel, chili, kurkuma, só, görögszéna
kérem.Ok, akkor a szòszok arrafelé is csìpősek. ( Különböző mértékben, evidens.)
Viszont sòzva, elég ràgòs a töltelék...szìv,sòzott màj....
Mindegy,majd tesztelem.
Kösz!
Én szeretem füstölt csülökkel is. Sőt.Ha már sólet...
Egy amerikai magyar ismerőssel voltunk enni a Carmel zsidó vendéglőben úgy 1991 körül.(Nem tudom létezik-e még...). Egyikünk sem zsidó. Sóletet kért. A vég én a pincér kérdezi, hogy izlett-e. Igen, válaszolta az ismerős, de náluk New Yorkban disznóhússal csinálják.
Én azt hiszem, fogalma sem volt, hogy kóser zsidó vendéglőben vagyunk. De azért mentünk oda, mert sóletet akart enni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..