akkornemtomDe neeeeeeeem!!!!!!!!!!!!
akkornemtomDe neeeeeeeem!!!!!!!!!!!!
Csak valaki kitalizza...ha nem megy holnap beíromakkornemtom

HallóvénBoldog ünnepet!
Tudod tudom... amikor először megláttam én is majdnem befeküdtem egy sírba
Megfejtéseket ide kérem

Így van! Nem tudom rákerestél e, avagy megfejtetted! A válasz helyes! Hallóvén-HalloweenHallóvén

Méltatlan lett volna rákeresni, de azért agyaltam rajta eleget mire beugrott!Így van! Nem tudom rákerestél e, avagy megfejtetted! A válasz helyes! Hallóvén-Halloween
Látod @SirHiggins ...hogy rohadjak meg

Hadházi László Mirtill cicával történt esete 8:15-től.
Én meg azt hittem, hogy Hal OV-n. Van egy ilyen legenda, hogy az ezresre Mátyásként Orbán arcképe került…Csak valaki kitalizza...ha nem megy holnap beírom

Hűűű de kib...tt szar poén hogy ebbe is Orbánt látsz bele...Én meg azt hittem, hogy Hal OV-n. Van egy ilyen legenda, hogy az ezresre Mátyásként Orbán arcképe került…
De valóban a hal lóvén sokkal elegánsabb.
 Tik -tokon vannak ilyen elvakultak....kiraksz egy videót mondjuk 3 fecskéről, és tele lesz aláírással hogy "O1G monnnyyyonle"! Szánalmas vagy! Hozzáteszem nem voltam életemben fideszes, és nem én hoztam megint ide a politikát! Szégyelld magad! (nagyon finom voltam)
 Tik -tokon vannak ilyen elvakultak....kiraksz egy videót mondjuk 3 fecskéről, és tele lesz aláírással hogy "O1G monnnyyyonle"! Szánalmas vagy! Hozzáteszem nem voltam életemben fideszes, és nem én hoztam megint ide a politikát! Szégyelld magad! (nagyon finom voltam)Humor topik, heló.Hűűű de kib...tt szar poén hogy ebbe is Orbánt látsz bele...Tik -tokon vannak ilyen elvakultak....kiraksz egy videót mondjuk 3 fecskéről, és tele lesz aláírással hogy "O1G monnnyyyonle"! Szánalmas vagy! Hozzáteszem nem voltam életemben fideszes, és nem én hoztam megint ide a politikát! Szégyelld magad! (nagyon finom voltam)
- Csak nyugodtan, a feleségem, Michelle, nem tudja, milyen szaga van egy bordélyháznak belülről. "

Én meg meg azt szeretném ha a White Ensign alatt temetnének el. Ez nem tesz semmit.Október 22-én az egyik karintiai kaszárnyában lövés következtében meghalt egy 21 éves török származâsu sorkatona. Idöközben az ügyészsèg nem balesetböl, hanem gyolkosságból indul ki.
Ami èrdekes: Október 24 eltemették Spittal/ Drauban a muszlim felekezetü fiatalt. Temetésèn megjelent a bècsi török követ is. Koporsóját a török zâszló boritotta. Olvastam a heute at-n.
A török zâszlóban takart koporsóról láttam képet a sajtóban, de sajnos nem találtam, amin nem is lepödök meg.
Nesze neked integráció.

Nem is vagy normális...Én meg meg azt szeretném ha a White Ensign alatt temetnének el. Ez nem tesz semmit.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..