Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

notaricon

Well-Known Member
2016. január 7.
3 522
12 630
113
Fasság. A hellovin onnan ered mikor Mátyás elfoglalta Bécset és belovagolt fehér hollón akkor így köszöntötte a város polgárait hogy Hello Wien!

Aztán az angolszászok ezt is ellopták és kiforgattàk a fogyasztói társadalom nevében.

Na. :p

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 504
18 635
113
Én meg azt hittem, hogy Hal OV-n. Van egy ilyen legenda, hogy az ezresre Mátyásként Orbán arcképe került… :rolleyes:

De valóban a hal lóvén sokkal elegánsabb.
Hűűű de kib...tt szar poén hogy ebbe is Orbánt látsz bele... :( Tik -tokon vannak ilyen elvakultak....kiraksz egy videót mondjuk 3 fecskéről, és tele lesz aláírással hogy "O1G monnnyyyonle"! Szánalmas vagy! Hozzáteszem nem voltam életemben fideszes, és nem én hoztam megint ide a politikát! Szégyelld magad! (nagyon finom voltam)

Irsai Olivér

Well-Known Member
2019. június 7.
1 832
6 188
113
Hűűű de kib...tt szar poén hogy ebbe is Orbánt látsz bele... :( Tik -tokon vannak ilyen elvakultak....kiraksz egy videót mondjuk 3 fecskéről, és tele lesz aláírással hogy "O1G monnnyyyonle"! Szánalmas vagy! Hozzáteszem nem voltam életemben fideszes, és nem én hoztam megint ide a politikát! Szégyelld magad! (nagyon finom voltam)
Humor topik, heló.

• Tetszik
Reactions: fishbed

Irsai Olivér

Well-Known Member
2019. június 7.
1 832
6 188
113
Most így a szívderítő “dialógusunk” margójára:

Doki mutogat Rorschach-teszteket a pánciensnek, az meg válaszolgat, mi jut róla az eszébe:
  • Pina.
  • Ez is pina.
  • Szintén pina.
A doktor megállapítja:
  • Önnek súlyos pinafixációja van.
  • Nekem?! Hát maga mutogat itt nekem egyfolytában pinákat!

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
5 824
9 693
113
" Donald Trump és Barack Obama ugyanabban a borbélyüzletben kötött ki. Mindkettőjüket más-más borbély borotválta. Ezek egy szót sem szóltak, mert attól féltek, hogy az beszélgetés csúnyán elfajul.
Amikor a borbélyok csendben befejezték a borotválást, az egyik, akinek Trump ült a székében, az aftershave-ért nyúlt. Donald azonban gyorsan leállította, és tréfásan azt mondta:
- Nem, köszönöm. A feleségem, Melania, meg fogja érezni az illatát, és azt fogja hinni, hogy bordélyházban voltam.
A másik borbély Barack-hoz fordult, és azt kérdezte:
- És önnek, Obama úr?
Mire az azt válaszolta:
- Csak nyugodtan, a feleségem, Michelle, nem tudja, milyen szaga van egy bordélyháznak belülről. "

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 299
25 010
113
Október 22-én az egyik karintiai kaszárnyában lövés következtében meghalt egy 21 éves török származâsu sorkatona. Idöközben az ügyészsèg nem balesetböl, hanem gyolkosságból indul ki.
Ami èrdekes: Október 24 eltemették Spittal/ Drauban a muszlim felekezetü fiatalt. Temetésèn megjelent a bècsi török követ is. Koporsóját a török zâszló boritotta. Olvastam a heute at-n.
A török zâszlóban takart koporsóról láttam képet a sajtóban, de sajnos nem találtam, amin nem is lepödök meg.
Nesze neked integráció. :(
Én meg meg azt szeretném ha a White Ensign alatt temetnének el. Ez nem tesz semmit.
royal-navy-white-ensign-flag-premium-coffin-drape-146603-p.png

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: Loken and megazez