akkornemtomDe neeeeeeeem!!!!!!!!!!!!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
akkornemtomDe neeeeeeeem!!!!!!!!!!!!
Csak valaki kitalizza...ha nem megy holnap beíromakkornemtom
HallóvénBoldog ünnepet!
Tudod tudom... amikor először megláttam én is majdnem befeküdtem egy sírba
Megfejtéseket ide kérem
Így van! Nem tudom rákerestél e, avagy megfejtetted! A válasz helyes! Hallóvén-HalloweenHallóvén
Méltatlan lett volna rákeresni, de azért agyaltam rajta eleget mire beugrott!Így van! Nem tudom rákerestél e, avagy megfejtetted! A válasz helyes! Hallóvén-Halloween
Látod @SirHiggins ...hogy rohadjak meg
Hadházi László Mirtill cicával történt esete 8:15-től.
Én meg azt hittem, hogy Hal OV-n. Van egy ilyen legenda, hogy az ezresre Mátyásként Orbán arcképe került…Csak valaki kitalizza...ha nem megy holnap beírom
Hűűű de kib...tt szar poén hogy ebbe is Orbánt látsz bele... Tik -tokon vannak ilyen elvakultak....kiraksz egy videót mondjuk 3 fecskéről, és tele lesz aláírással hogy "O1G monnnyyyonle"! Szánalmas vagy! Hozzáteszem nem voltam életemben fideszes, és nem én hoztam megint ide a politikát! Szégyelld magad! (nagyon finom voltam)Én meg azt hittem, hogy Hal OV-n. Van egy ilyen legenda, hogy az ezresre Mátyásként Orbán arcképe került…
De valóban a hal lóvén sokkal elegánsabb.
Humor topik, heló.Hűűű de kib...tt szar poén hogy ebbe is Orbánt látsz bele... Tik -tokon vannak ilyen elvakultak....kiraksz egy videót mondjuk 3 fecskéről, és tele lesz aláírással hogy "O1G monnnyyyonle"! Szánalmas vagy! Hozzáteszem nem voltam életemben fideszes, és nem én hoztam megint ide a politikát! Szégyelld magad! (nagyon finom voltam)
- Csak nyugodtan, a feleségem, Michelle, nem tudja, milyen szaga van egy bordélyháznak belülről. "
Én meg meg azt szeretném ha a White Ensign alatt temetnének el. Ez nem tesz semmit.Október 22-én az egyik karintiai kaszárnyában lövés következtében meghalt egy 21 éves török származâsu sorkatona. Idöközben az ügyészsèg nem balesetböl, hanem gyolkosságból indul ki.
Ami èrdekes: Október 24 eltemették Spittal/ Drauban a muszlim felekezetü fiatalt. Temetésèn megjelent a bècsi török követ is. Koporsóját a török zâszló boritotta. Olvastam a heute at-n.
A török zâszlóban takart koporsóról láttam képet a sajtóban, de sajnos nem találtam, amin nem is lepödök meg.
Nesze neked integráció.
Nem is vagy normális...Én meg meg azt szeretném ha a White Ensign alatt temetnének el. Ez nem tesz semmit.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..