Humor

Boldog ünnepet!
Tudod tudom... amikor először megláttam én is majdnem befeküdtem egy sírba :D
Megfejtéseket ide kérem :D
k-p-2024-11-01-185221196.png
Hallóvén

Fasság. A hellovin onnan ered mikor Mátyás elfoglalta Bécset és belovagolt fehér hollón akkor így köszöntötte a város polgárait hogy Hello Wien!

Aztán az angolszászok ezt is ellopták és kiforgattàk a fogyasztói társadalom nevében.

Na. :p

Én meg azt hittem, hogy Hal OV-n. Van egy ilyen legenda, hogy az ezresre Mátyásként Orbán arcképe került… :rolleyes:

De valóban a hal lóvén sokkal elegánsabb.
Hűűű de kib...tt szar poén hogy ebbe is Orbánt látsz bele... :( Tik -tokon vannak ilyen elvakultak....kiraksz egy videót mondjuk 3 fecskéről, és tele lesz aláírással hogy "O1G monnnyyyonle"! Szánalmas vagy! Hozzáteszem nem voltam életemben fideszes, és nem én hoztam megint ide a politikát! Szégyelld magad! (nagyon finom voltam)

Hűűű de kib...tt szar poén hogy ebbe is Orbánt látsz bele... :( Tik -tokon vannak ilyen elvakultak....kiraksz egy videót mondjuk 3 fecskéről, és tele lesz aláírással hogy "O1G monnnyyyonle"! Szánalmas vagy! Hozzáteszem nem voltam életemben fideszes, és nem én hoztam megint ide a politikát! Szégyelld magad! (nagyon finom voltam)
Humor topik, heló.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Most így a szívderítő “dialógusunk” margójára:

Doki mutogat Rorschach-teszteket a pánciensnek, az meg válaszolgat, mi jut róla az eszébe:
  • Pina.
  • Ez is pina.
  • Szintén pina.
A doktor megállapítja:
  • Önnek súlyos pinafixációja van.
  • Nekem?! Hát maga mutogat itt nekem egyfolytában pinákat!

" Donald Trump és Barack Obama ugyanabban a borbélyüzletben kötött ki. Mindkettőjüket más-más borbély borotválta. Ezek egy szót sem szóltak, mert attól féltek, hogy az beszélgetés csúnyán elfajul.
Amikor a borbélyok csendben befejezték a borotválást, az egyik, akinek Trump ült a székében, az aftershave-ért nyúlt. Donald azonban gyorsan leállította, és tréfásan azt mondta:
- Nem, köszönöm. A feleségem, Melania, meg fogja érezni az illatát, és azt fogja hinni, hogy bordélyházban voltam.
A másik borbély Barack-hoz fordult, és azt kérdezte:
- És önnek, Obama úr?
Mire az azt válaszolta:
- Csak nyugodtan, a feleségem, Michelle, nem tudja, milyen szaga van egy bordélyháznak belülről. "

Október 22-én az egyik karintiai kaszárnyában lövés következtében meghalt egy 21 éves török származâsu sorkatona. Idöközben az ügyészsèg nem balesetböl, hanem gyolkosságból indul ki.
Ami èrdekes: Október 24 eltemették Spittal/ Drauban a muszlim felekezetü fiatalt. Temetésèn megjelent a bècsi török követ is. Koporsóját a török zâszló boritotta. Olvastam a heute at-n.
A török zâszlóban takart koporsóról láttam képet a sajtóban, de sajnos nem találtam, amin nem is lepödök meg.
Nesze neked integráció. :(
Én meg meg azt szeretném ha a White Ensign alatt temetnének el. Ez nem tesz semmit.
royal-navy-white-ensign-flag-premium-coffin-drape-146603-p.png

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: Loken and megazez
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

öööööö hogy mivan? :eek: :eek:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.