Tragikus, de elöször a tapasztalat nèlküli ujoncok estek el, mindkèt oldalon.Anno és ma.
6.pc.ho., 44.zlj., B szd. katonái, az épp imént halálos sebet kapott Robert Vardy Wynne (19 éves)
mellett.
1945.Ápr.4. Sperlingsberg, Mühlhausen, DE
![]()

Tragikus, de elöször a tapasztalat nèlküli ujoncok estek el, mindkèt oldalon.Anno és ma.
6.pc.ho., 44.zlj., B szd. katonái, az épp imént halálos sebet kapott Robert Vardy Wynne (19 éves)
mellett.
1945.Ápr.4. Sperlingsberg, Mühlhausen, DE
![]()

És ennyire a végén ráadásul. Majdnem haza tudott menni.Tragikus, de elöször a tapasztalat nèlküli ujoncok estek el, mindkèt oldalon.![]()
ezt a videót eddig még nem láttam

Én már betettem?Ez ugyan az ami te is beraktál az X-ről, ez 15 ve lett felrakva

Nem, amit te raktál fel X-ről, azt valaki már felrakta youtubra 15 éveÉn már betettem?![]()

Az amik is szerették a német teknikát!83.Ho. "The Rag-Tag Circus"
![]()
Mindent is össze szedetett Macon tábornok, hogy minél gyorsabban tudjanak skerázni Németország belseje felé.Az amik is szerették a német teknikát!

Mivel teljesen gépesítve voltak. A zsákmányolt technika csak a bónusz.Mindent is össze szedetett Macon tábornok, hogy minél gyorsabban tudjanak skerázni Németország belseje felé.
Ahogy kezükbe került bármi, már festették át és állították be.
Gyalogho. létükre voltak is olyan gyorsak, mint egy páncélos![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..