?Ti is mint az ukránok, kibáltatok a Nagy Testvérért.
Austin7...?
Amúgy menő az autó. MG ?

)
)
Nna ezt sem tudtam, hogy pl Arafatot is képezte ki, aztán meg még a Mossaddal is dolgozott

A történelmet a győztesek írják.Ki ne találd már, hogy Gleiwitz nem német false-flag akció volt.
Tudtommal a németeknek meg lett mondva, hogy ha megtámadják PL-t, akkor córesz lesz.
A szokásos baromság.Nna ezt sem tudtam, hogy pl Arafatot is képezte ki, aztán meg még a Mossaddal is dolgozott

Miért ne?A szokásos baromság.
Ne legyél naív. Ezt hívják karakter gyilkosságnak.Miért ne?
Mark nem szokott fasságokat mondani egyébként.
Szerintem csak színesebb lesz tőle.Ne legyél naív. Ezt hívják karakter gyilkosságnak.
Az,hogy neked mi a szimpatikus,egy dolog. A tények meg a másik dolog.Szerintem csak színesebb lesz tőle.
Minden esetre nekem szimpatikusabb, hogy nem egy olyan fatalista f@sz volt, mint
sok más ss kollégája.
Én legalább nem vívok szélmalomharcot a törikönyvekkel, mint Te...Az,hogy neked mi a szimpatikus,egy dolog. A tények meg a másik dolog.
Ez nem szélmalomharc,hanem a történelem bizonyos szereplőinek a tudatos lejáratása. Annak a kornak a szereplőit semmiképpen nem lehet reálisan ábrázolni,mert a mai napig tartó rettegés felülír mindent.Én legalább nem vívok szélmalomharcot a törikönyvekkel, mint Te...
nnnna ezt se nem tudtam
 Hetzer-ből volt műszakimentő verzió is
 Hetzer-ből volt műszakimentő verzió is

index.hu

index.hu
				A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..