A II. világháború (1939 - 1945)

Wow, wow, wow!
Nna EZT szeretem én. Lovagias háború.
Köszönöm, hogy megosztottad, eddig nem hallottam még róluk.
B+ lovagias háború! Városok megkülönböztetés nélküli szőnyegbombázása. Előbb robbanóbombákkal, utána meg gyújtóbombákkal,hogy jól égjen.
Lelőttem volna az egész bagázst, pusztuljanak.
És a németek is ezt csinálták, csak kisebb mértékben összességében, mert túl impotensek voltak...

• Tetszik
Reactions: blitzkrieg
B+ lovagias háború! Városok megkülönböztetés nélküli szőnyegbombázása. Előbb robbanóbombákkal, utána meg gyújtóbombákkal,hogy jól égjen.
Lelőttem volna az egész bagázst, pusztuljanak.
És a németek is ezt csinálták, csak kisebb mértékben összességében, mert túl impotensek voltak...
Rohadt nácik voltak mind, megérdemelték! Azóta nem így háborúznak! Jaaa, bocs kibaszottul de…

Nem kellett volna bombázgatni előtte Varsót, Rotterdamot, Londont ésatöbbi.
Amúgy mekkora bunkók vagytok, hogy tök pozitívan írok vkiről, erre jöttök a fasságaitokkal.
Akkor fsszpó náci volt az a gyökér vadászpilóta is, béna sz@r hogy nem lőtte le. Remélem
leszállás után statárálisan főbelőtték.
Így jobb bzmeg?

Amúgy mekkora bunkók vagytok, hogy tök pozitívan írok vkiről, erre jöttök a fasságaitokkal.
Akkor fsszpó náci volt az a gyökér vadászpilóta is, béna sz@r hogy nem lőtte le. Remélem
Így jobb bzmeg?
Lordságod úgy látszik nincs tisztában a történelmi tényekkel. A patkány angolok kezdték a bombázást. 1939 szeptember 4-én Wilhelmshavent bombázták. Tehát maradjunk a tényeknél.

Így jobb bzmeg?
Szerintem úgy lenne jobb, ha erre most nem reagálnék.

Arról volt szó, hogy a lovagias háború egy marhaság. Amit pont azok az angolok. nyomnak, akik nem éppen lovagias háborúkkal épitették fel birodalmukat.(Ami szerencsére már szétesett..) Nem arról, hogy ki volt náci vagy ki nem.De még arról sem, hogy ki kezdte stb.
A bombázó legénysége hazajutott és egy hét múlva megint visszajöttek vidáman civileket bombázni. Ha leszállásra kényszeritette volna őket németek által ellenőrzött területen, akkor tapsolnák neki. Igy csak egy hasznos idióta volt. Szerintem, természetesen.

Szerintem úgy lenne jobb, ha erre most nem reagálnék.
Whatever. Btw kértem, hogy töröljék még tegnap. Nem a ti lelkivilágotok miatt, hanem mert nem fair a nevezett
pilótával szemben. Attól még bunkók vagytok, hogy még egy németre sem írhatok elismerően, mert
jöttök a whataboutista faszsággal.

Lordságod úgy látszik nincs tisztában a történelmi tényekkel. A patkány angolok kezdték a bombázást. 1939 szeptember 4-én Wilhelmshavent bombázták. Tehát maradjunk a tényeknél.
ja, maradjunk: ott a tengerészeti létesítményeket bombázták.
Rotterdam német bombázásáig a RAF tartózkodott a civil célpontok támadásától.
Tény.
Szept.1 Varsó.
Op Wasserkante

Ja, még egy: Szept.1. Wielun
1024px-Zniszczenia1939_0.jpg

ja, maradjunk: ott a tengerészeti létesítményeket bombázták.
Rotterdam német bombázásáig a RAF tartózkodott a civil célpontok támadásától.
Tény.
Szept.1 Varsó.
Op Wasserkante

Ja, még egy: Szept.1. Wielun
1024px-Zniszczenia1939_0.jpg
Semmiféle tengerészeti létesítményt nem találtak el,kizárólag civilek haltak meg. A RAF sosem foglalkozott azzal,hogy esetleg civileket bombáznak. Ezt a szokásukat a mai napig is tartják.

Semmiféle tengerészeti létesítményt nem találtak el,kizárólag civilek haltak meg. A RAF sosem foglalkozott azzal,hogy esetleg civileket bombáznak. Ezt a szokásukat a mai napig is tartják.
Rotterdamig pedig ehhez tartották magukat.
Többek között ebben is írják: The Area Bombing of Germany in World War II: An Operational Research Perspective

Btw emlékeztetnélek, hogy elegánsan nem reagáltál a mindent is megelőző, fent példának hozott
német bombázásokra :P

Rotterdamig pedig ehhez tartották magukat.
Többek között ebben is írják: The Area Bombing of Germany in World War II: An Operational Research Perspective

Btw emlékeztetnélek, hogy elegánsan nem reagáltál a mindent is megelőző, fent példának hozott
német bombázásokra :p
Végeredményben a lengyel provokációkra adott német válaszról volt szó. Tudtommal az angolok nem lettek b@sztatva.