Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Wow, wow, wow!
B+ lovagias háború! Városok megkülönböztetés nélküli szőnyegbombázása. Előbb robbanóbombákkal, utána meg gyújtóbombákkal,hogy jól égjen.Wow, wow, wow!
Nna EZT szeretem én. Lovagias háború.
Köszönöm, hogy megosztottad, eddig nem hallottam még róluk.
Rohadt nácik voltak mind, megérdemelték! Azóta nem így háborúznak! Jaaa, bocs kibaszottul de…B+ lovagias háború! Városok megkülönböztetés nélküli szőnyegbombázása. Előbb robbanóbombákkal, utána meg gyújtóbombákkal,hogy jól égjen.
Lelőttem volna az egész bagázst, pusztuljanak.
És a németek is ezt csinálták, csak kisebb mértékben összességében, mert túl impotensek voltak...
Lordságod úgy látszik nincs tisztában a történelmi tényekkel. A patkány angolok kezdték a bombázást. 1939 szeptember 4-én Wilhelmshavent bombázták. Tehát maradjunk a tényeknél.Nem kellett volna bombázgatni előtte Varsót, Rotterdamot, Londont ésatöbbi.
Amúgy mekkora bunkók vagytok, hogy tök pozitívan írok vkiről, erre jöttök a fasságaitokkal.
Akkor fsszpó náci volt az a gyökér vadászpilóta is, béna sz@r hogy nem lőtte le. Remélem
leszállás után statárálisan főbelőtték.
Így jobb bzmeg?
Szerintem úgy lenne jobb, ha erre most nem reagálnék.Nem kellett volna bombázgatni előtte Varsót, Rotterdamot, Londont ésatöbbi.
Amúgy mekkora bunkók vagytok, hogy tök pozitívan írok vkiről, erre jöttök a fasságaitokkal.
Akkor fsszpó náci volt az a gyökér vadászpilóta is, béna sz@r hogy nem lőtte le. Remélem
leszállás után statárálisan főbelőtték.
Így jobb bzmeg?
AjvéSzerintem úgy lenne jobb, ha erre most nem reagálnék.
Whatever. Btw kértem, hogy töröljék még tegnap. Nem a ti lelkivilágotok miatt, hanem mert nem fair a nevezettSzerintem úgy lenne jobb, ha erre most nem reagálnék.
ja, maradjunk: ott a tengerészeti létesítményeket bombázták.Lordságod úgy látszik nincs tisztában a történelmi tényekkel. A patkány angolok kezdték a bombázást. 1939 szeptember 4-én Wilhelmshavent bombázták. Tehát maradjunk a tényeknél.
Semmiféle tengerészeti létesítményt nem találtak el,kizárólag civilek haltak meg. A RAF sosem foglalkozott azzal,hogy esetleg civileket bombáznak. Ezt a szokásukat a mai napig is tartják.ja, maradjunk: ott a tengerészeti létesítményeket bombázták.
Rotterdam német bombázásáig a RAF tartózkodott a civil célpontok támadásától.
Tény.
Szept.1 Varsó.
Op Wasserkante
Ja, még egy: Szept.1. Wielun
Rotterdamig pedig ehhez tartották magukat.Semmiféle tengerészeti létesítményt nem találtak el,kizárólag civilek haltak meg. A RAF sosem foglalkozott azzal,hogy esetleg civileket bombáznak. Ezt a szokásukat a mai napig is tartják.
Végeredményben a lengyel provokációkra adott német válaszról volt szó. Tudtommal az angolok nem lettek b@sztatva.Rotterdamig pedig ehhez tartották magukat.
Többek között ebben is írják: The Area Bombing of Germany in World War II: An Operational Research Perspective
Btw emlékeztetnélek, hogy elegánsan nem reagáltál a mindent is megelőző, fent példának hozott
német bombázásokra
Milyen ismerős érvelés...Végeredményben a lengyel provokációkra adott német válaszról volt szó.
Sok XX. századi háború kezdődik úgy, hogy a másik provokációjára ad valaki választ. Sőt, XXI. századi is. Bármelyik oldalon.Miért is?
Itt egy lehelletnyivel nagyobbat durrant a válasz.Sok XX. századi háború kezdődik úgy, hogy a másik provokációjára ad valaki választ. Sőt, XXI. századi is. Bármelyik oldalon.
Ki ne találd már, hogy Gleiwitz nem német false-flag akció volt.Végeredményben a lengyel provokációkra adott német válaszról volt szó. Tudtommal az angolok nem lettek b@sztatva.