Kevéd ide az ordo heriticus, riadóztassuk az Adeptus Astartest. Meg az ordo Malleust is.akkor házasodhassanak az azonos neműek is mondjuk
Kevéd ide az ordo heriticus, riadóztassuk az Adeptus Astartest. Meg az ordo Malleust is.akkor házasodhassanak az azonos neműek is mondjuk
Most is a papok nősülhetnek, sőt férjhez is mehetnek.szvsz lenne javulás a számokban (ha már törpapa a papokat hozta, erre reagáltam) ha
nem lenne cölibátus és azt szerethetnének, akit akarnak. A papok is.
Elképzelhető, hogy ekkor nem kéne tiltott módszerekhez nyúlniuk.
Kézműves lettél?Nagy kaland...én már pár éve megvonom magam tőlük... (mielőtt valaki(k) bedobnák, más irányban sem adakozok![]()
dehogy....én a ma olyan divatos aszexuálisKézműves lettél?

Manapság így hívják az impotenciát?dehogy....én a ma olyan divatos aszexuális![]()
![]()
ez csúnya voltManapság így hívják az impotenciát?

De weimarnak ez csak az egyik oldala. A társadalom nagy része pedig várta a komcsikat, vagy a bajszost, hogy valaki mutasson már kiutat a szegénységből és a kilátástalanságból.Kinek, mi. Én maradok az általam felsoroltaknál![]()
@krisssNem semmi történet....
![]()
Kuruc.info - Magyar Jelen: hét éve nyilatkoztak Varnus Xavér homokos ragadozásairól áldozatai a HVG-nek, de a lap elhallgatta az ügyet
A libsiikon buzit védve.kuruc.info
Ùjra hùzok egyenruhàt, ha ilyenek őrzésére toboroznak majd keretlegényeket.
Annyira nem sietünk...Remélem csak addig kell őrizned amíg kiássa a meszes gödröt....
Ez tényleg hatalmasat fog szólni, ahogy pár hete reménykedtem benne:
Az RTL saját magát keverte bele!

Akkor nincs mese, Szájert, Bese atyát, és a többi homót is kasztrálni kell.Ùjra, és ùjra bizonyítja az élet hogy a buzisàg és a pedosàg egy tőről fakadò deviancia.
Mivel ma màr azon matekoznak hogy elfogadtassàk a "született buzi narratívàt" az emberekkel tròjai falòként, nem hiszem hogy lesz békés kimenet....
"Született pedo"-k felkészülnek.
Buzi az pedo.
Mert aki nyíltan meleg, az legalább nem hazug, álszent, mint a papok?Egyébként miért is a papokról van szó a nyíltan meleg sztájliszt, a nyíltan meleg, bejegyzett élettársi kapcsolatban élő influenszer és a nyíltan meleg orgonista kapcsán? Ja, meg a Jámbor András aktivistájának élettársa kapcsán, akik hetero párkapcsolatban éltek. Állítólag.
Igaz. Aki nyiltan buzi az àlszent mòdin sunyi pedo.Mert aki nyíltan meleg, az legalább nem hazug, álszent, mint a papok?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..