Kevéd ide az ordo heriticus, riadóztassuk az Adeptus Astartest. Meg az ordo Malleust is.akkor házasodhassanak az azonos neműek is mondjuk
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kevéd ide az ordo heriticus, riadóztassuk az Adeptus Astartest. Meg az ordo Malleust is.akkor házasodhassanak az azonos neműek is mondjuk
Most is a papok nősülhetnek, sőt férjhez is mehetnek.szvsz lenne javulás a számokban (ha már törpapa a papokat hozta, erre reagáltam) ha
nem lenne cölibátus és azt szerethetnének, akit akarnak. A papok is.
Elképzelhető, hogy ekkor nem kéne tiltott módszerekhez nyúlniuk.
Kézműves lettél?Nagy kaland...én már pár éve megvonom magam tőlük... (mielőtt valaki(k) bedobnák, más irányban sem adakozok
dehogy....én a ma olyan divatos aszexuálisKézműves lettél?
Manapság így hívják az impotenciát?dehogy....én a ma olyan divatos aszexuális
ez csúnya voltManapság így hívják az impotenciát?
De weimarnak ez csak az egyik oldala. A társadalom nagy része pedig várta a komcsikat, vagy a bajszost, hogy valaki mutasson már kiutat a szegénységből és a kilátástalanságból.Kinek, mi. Én maradok az általam felsoroltaknál
@krisssNem semmi történet....
Kuruc.info - Magyar Jelen: hét éve nyilatkoztak Varnus Xavér homokos ragadozásairól áldozatai a HVG-nek, de a lap elhallgatta az ügyet
A libsiikon buzi fenyegetőzve a beleegyezési korhatárral takarózott.kuruc.info
Ùjra hùzok egyenruhàt, ha ilyenek őrzésére toboroznak majd keretlegényeket.
Annyira nem sietünk...Remélem csak addig kell őrizned amíg kiássa a meszes gödröt....
Ez tényleg hatalmasat fog szólni, ahogy pár hete reménykedtem benne:
Az RTL saját magát keverte bele!
Akkor nincs mese, Szájert, Bese atyát, és a többi homót is kasztrálni kell.Ùjra, és ùjra bizonyítja az élet hogy a buzisàg és a pedosàg egy tőről fakadò deviancia.
Mivel ma màr azon matekoznak hogy elfogadtassàk a "született buzi narratívàt" az emberekkel tròjai falòként, nem hiszem hogy lesz békés kimenet....
"Született pedo"-k felkészülnek.
Buzi az pedo.
Mert aki nyíltan meleg, az legalább nem hazug, álszent, mint a papok?Egyébként miért is a papokról van szó a nyíltan meleg sztájliszt, a nyíltan meleg, bejegyzett élettársi kapcsolatban élő influenszer és a nyíltan meleg orgonista kapcsán? Ja, meg a Jámbor András aktivistájának élettársa kapcsán, akik hetero párkapcsolatban éltek. Állítólag.
Igaz. Aki nyiltan buzi az àlszent mòdin sunyi pedo.Mert aki nyíltan meleg, az legalább nem hazug, álszent, mint a papok?