Társadalmi folyamatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 170
57 317
113
Ùjra, és ùjra bizonyítja az élet hogy a buzisàg és a pedosàg egy tőről fakadò deviancia.
Mivel ma màr azon matekoznak hogy elfogadtassàk a "született buzi narratívàt" az emberekkel tròjai falòként, nem hiszem hogy lesz békés kimenet....
"Született pedo"-k felkészülnek.
Buzi az pedo.

Akkor nincs mese, Szájert, Bese atyát, és a többi homót is kasztrálni kell.

Mert aki nyíltan meleg, az legalább nem hazug, álszent, mint a papok?

Igaz. Aki nyiltan buzi az àlszent mòdin sunyi pedo.

Senki sem született homónak,bármit tehetsz a személlyel,semmit nem old meg,mármint ha kasztrálod,agyonvered,stb,leírtam a sztyeppei topikban,mi okozza.
Nyakig bennevan a kereszténység nevű mozgalom is,a fasság(udvarias vagyok) terjesztésével,szépen batakarták a tudást a Donald kacsa élete,és munkássága szintű baromságaival.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
9 765
39 056
113

• Hűha
  • Imádom
Reactions: Kim Philby and fip7

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 737
32 134
113
Mert aki nyíltan meleg, az legalább nem hazug, álszent, mint a papok?
Mert nem csak hogy bűnt követnek el, de fennen hirdetik, h az nem is bűn, hanem erény? Mindenhol, minden társadalmi csoportban előfordulnak pedofilok, sőt, a pedofil ragadozók keresik azokat a szakmákat, ahol gyerekhez jutnak. De. Csak a libsi LMBTQ lobbi tagjai akarták legalizálni. Akik nem keverendőek az egyszeri, sima buzival. (Akik ma már többnyire maguk is konzervatívok, mert ettől már ők is hánynak. Ld Dave Rubin, ld Andy Ngo, ld Douglas Murray.)

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
6 497
13 431
113
Hat, elolvastam jopar cikket errol a kibontakozo pedofil-buzibotranyrol; remelem, lesz akkor felhaborodas, hogy Orbanek kenytelenek legyenek atnyomni a mihazankos kemiai kasztralast a parlamenti vasalon. :mad:

Nagyon ugy tunik, egy teljesen gatlastalanul mukodo eletforma volt ez a buzipedofil-let a magyar bulvarban meg mediaban, lasd itt a 8. perctol, ahol valami volt zenei csatorna programigazgatoja teljesen gatlastalanul megzsarolt valami zeneszt:

Halistennek a riporterno nem beszari es ki is mondja a nevet: Lengyel Attila - rakerestem, errol a feregrol van szo:

lengyel-attila.jpg

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 737
32 134
113
Hat, elolvastam jopar cikket errol a kibontakozo pedofil-buzibotranyrol; remelem, lesz akkor felhaborodas, hogy Orbanek kenytelenek legyenek atnyomni a mihazankos kemiai kasztralast a parlamenti vasalon. :mad:

Nagyon ugy tunik, egy teljesen gatlastalanul mukodo eletforma volt ez a buzipedofil-let a magyar bulvarban meg mediaban, lasd itt a 8. perctol, ahol valami volt zenei csatorna programigazgatoja teljesen gatlastalanul megzsarolt valami zeneszt:

Halistennek a riporterno nem beszari es ki is mondja a nevet: Lengyel Attila - rakerestem, errol a feregrol van szo:

lengyel-attila.jpg

És tudod, mi még a közös bennük? Az eddig megjelent 5 név közül 4nek volt kapcsolata a jelenlegi USA nagykövethez, 3nak közös fotója is Pressmannel. Ráadásul VX nyílt titok hosszú ideje, a Cicának nem kellett volna mélyre ásni.

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
6 497
13 431
113
Na, mert ugye nehéz volt rátalálni a konkrét név nélkül is; telt vagy egy percbe.
Ezt nem ertem... nev nelkul kire keressek? Mindenfele titulusa volt mindenkinek 20 -30 eve, egy vicc volt az egesz magyar uzleti kultura.

Azóta meg minden régi magyar klip nézésénél az jut eszembe, hogy ki mit tett érte.
Hat, ez mar regen is igy volt, a kulonbozo enekesnokkel...

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
3 782
12 721
113
Ezt nem ertem... nev nelkul kire keressek? Mindenfele titulusa volt mindenkinek 20 -30 eve, egy vicc volt az egesz magyar uzleti kultura.

Tudnatok mi megy a muvesz vilagba anno lany baratom meselt mit meg kell tenni egy szinhazi darabba bejuss (nem a foszerepert) es akkor voltak ők 16 es 20ev kozottiek. Soha nem fogom engedni a gyerekem a zenesz/muveszetet tanuljon ami ott megy…le terdeltetni ott a legtobb embert es elvagni a torkat.

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
11 769
32 110
113
Ráadásul VX nyílt titok hosszú ideje
Sima homonak gondolta volna az ember.
Jó, de nem ilyen ipari szinten gondoltam volna. Ugye szereposztó dívány, mint fogalom ismert.

Magyar zenei csatorna nem sok volt és voltak név nélkül is leközölt információk, amit be lehetett azonosítani. Sőt, talán még L. Attila ként volt már említve.

deze75

Well-Known Member
2010. április 25.
1 105
3 127
113
Van egy közeli ismerős a retekklubnàl tűnik fel időközönként és ő mondja (ratyi) , hogy 1-1 cummantás ide oda senki simán belefér.Szó szerint azt mondta neki a sex fizető eszköz ….Undorító gusztustalan…gondolom ez megy heteró verzióban is….

senkineksenkije

Well-Known Member
2020. november 22.
658
6 112
93
Tudnatok mi megy a muvesz vilagba anno lany baratom meselt mit meg kell tenni egy szinhazi darabba bejuss (nem a foszerepert) es akkor voltak ők 16 es 20ev kozottiek. Soha nem fogom engedni a gyerekem a zenesz/muveszetet tanuljon ami ott megy…le terdeltetni ott a legtobb embert es elvagni a torkat.
Szokták volt mondani: egy újszülöttnek minden vicc új.

A 80-as években friss diplomásként munkahelyemnél fogva belecsöppenve a butapesti felső-közép rétegbe (amelynek a tagjai több, mint jól informáltak voltak) semmivel sem különb pletykákat tudtak a felső elit és a "művészvilág" viselt dolgairól. Egy-két hír annyira hihetetlen volt, hogy több-kevesebb energiát belefektetve utána jártam. Sajnos igaznak bizonyultak. Nem nem vagyok Sherlock, csak össze tudtam illeszteni infókat.

Szóval az elit területén semmi újdonság. Amúgy visszanézve a történelemben mindig is úgy volt. A közemberek részére tiltott, de az elitek részére nem, mert még ezt is megengedhetjük magunknak jelszóval meg is csináltak. Ki merte, meri őket felelősségre vonni.

Filter

Well-Known Member
2021. január 7.
3 402
18 309
113
Csak jò lenne làtni a büntetéseket is...ftanciàk 70 éves papnak odavertek 18-at. 4 molesztàlàs, egy erőszak....
Itt a minimum a tényleges életfogyt.
Màs.
Jò lenne valamilyen kormànyzati magyaràzat , hogy 2/3-adnàl mi az oka annak hogy a kémiai kasztràlàst leseperték az asztalròl?
Lakatos szabadlàbon, évtizedes ismert ügyek a rendőrség àltal elfektetve, ujsàgíròk àltal elfeltetve...ügyészség nem tud semmiről. Ez nem az eu pénzes történet... ebbe belebukhatnak Trump ide vagy oda.
Àldozatok? Milyen tàmogatàst kapnak? Foglalkozik a szerencsétlenekkel valaki?
Kormànyunk is kihùzhatnà a seggéből az ujjàt , aztàn odacsaphatna....
Igy azt kell hinnem hogy érintettek.... , remélem nem.

imike

Well-Known Member
2013. január 29.
2 253
8 420
113
Van egy közeli ismerős a retekklubnàl tűnik fel időközönként és ő mondja (ratyi) , hogy 1-1 cummantás ide oda senki simán belefér.Szó szerint azt mondta neki a sex fizető eszköz ….Undorító gusztustalan…gondolom ez megy heteró verzióban is….

Hát nálunk az informatikában is egész nap megy a munkahelyi szex: folyton baszogatnak és egyfolytában szívunk!

ravenlord

Well-Known Member
2016. december 31.
4 857
14 477
113
Szokták volt mondani: egy újszülöttnek minden vicc új.

A 80-as években friss diplomásként munkahelyemnél fogva belecsöppenve a butapesti felső-közép rétegbe (amelynek a tagjai több, mint jól informáltak voltak) semmivel sem különb pletykákat tudtak a felső elit és a "művészvilág" viselt dolgairól. Egy-két hír annyira hihetetlen volt, hogy több-kevesebb energiát belefektetve utána jártam. Sajnos igaznak bizonyultak. Nem nem vagyok Sherlock, csak össze tudtam illeszteni infókat.

Szóval az elit területén semmi újdonság. Amúgy visszanézve a történelemben mindig is úgy volt. A közemberek részére tiltott, de az elitek részére nem, mert még ezt is megengedhetjük magunknak jelszóval meg is csináltak. Ki merte, meri őket felelősségre vonni.
Moldova György: Bűn az élet
p. 243-256
A digitális könyvben pedig a "És most térjünk vissza" stringre keressetek rá:
https://konyvtar.dia.hu/html/muvek/MOLDOVA/moldova00071_kv.html

J.G.

Well-Known Member
2023. április 11.
2 275
7 178
113
Kíváncsi vagyok az amerikai nőt meggyilkoló írrel mi lesz. A csillag vendégszeretetét élvezheti 20 évig, vagy az usa kérheti a kiadatását, és ott várakozhat 140 évet?
Esetleg haza mehet egy ír wellness börtönbe 5-6 évre?

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
3 782
12 721
113
Kíváncsi vagyok az amerikai nőt meggyilkoló írrel mi lesz. A csillag vendégszeretetét élvezheti 20 évig, vagy az usa kérheti a kiadatását, és ott várakozhat 140 évet?
Esetleg haza mehet egy ír wellness börtönbe 5-6 évre?
Itt olt, nagy valoszinuseggel teruleti hatalyt ervenyesitjuk szoval kervenyezzuk hogy itt toltse le a kiszabott buntetest.

L.O.B

Well-Known Member
2020. július 8.
2 277
8 126
113
Igy azt kell hinnem hogy érintettek.... , remélem nem.
Én is ezt tartom valószínűnek hogy a Fidesz és tágabb köreik velejéig rohadtak ebből a szempontból. Amit meg a rendőrség csinál az, az ügyek eltusolása vagy csak a kompetencia teljes hiánya. (a hülyék vagy gonoszak kérdés)
meglepődnék ha egy "megöngyilkolt" Lakatoson kívül bárki más cellát vagy kötelet kapna.

Status
Not open for further replies.