300<1000 aránya a nem mindegyA sims cobra az egy olcsóbb nms kategória. A cobra MRAP meg olcsóbb gidrán.
A nurol gépek jobbak kicsivel cserébe minimàlisan drágább.
De szvsz egykutya a kettő.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
300<1000 aránya a nem mindegyA sims cobra az egy olcsóbb nms kategória. A cobra MRAP meg olcsóbb gidrán.
A nurol gépek jobbak kicsivel cserébe minimàlisan drágább.
De szvsz egykutya a kettő.
hát egy kb 3x akkora haderőhöz kb 3x annyi alapjármű?300<1000 aránya a nem mindegy
A háromszoros szorzó az, a kettő is sok volna sajnos.hát egy kb 3x akkora haderőhöz kb 3x annyi alapjármű?
Sokkoló igaz?
Nemértem mitől sokkoló.A háromszoros szorzó az, a kettő is sok volna sajnos.
A baj minálunk van, nem náluk. Meg kellene próbálni ledolgoznunk ezt a különbséget, már ha akarjuk, hogy létezzen Magyarország 20-100 év múlva is. Ha nem akarjuk, akkor persze nem kell.Nemértem mitől sokkoló.
3x akkora létszámú haderő miért lepődünk meg, hogy 3x akkora a kocsi igényük?
Szerintem is legyen Magyarország 3x nagyobb mint jelenleg!A baj minálunk van, nem náluk. Meg kellene próbálni ledolgoznunk ezt a különbséget,
Keríts hozzá 3x annyi magyart is!Szerintem is legyen Magyarország 3x nagyobb mint jelenleg!![]()
Keríts hozzá 3x annyi magyart is!![]()
Szerintem is legyen Magyarország 3x nagyobb mint jelenleg!![]()
Keríts hozzá 3x annyi magyart is!![]()
Vagy harmad annyi kisebbséget.
Olcsó.......Az első 16db alap APC változatot 120millióért rendelték 2015ben........Ezt a Terexet kellett volna anno cakli-pakli megvenni! Lenne egy olcsó platformunk lehetne fejleszteni akár az RM-el karöltve, lehetne mennyiséget idehaza gyártani! Nem kellett ez sem! Az RM lobbi erősebb volt!
A Terex?! Ez volt a bajuk, hogy olcsó? Ha drága az a baj ha olcsó az is baj?Olcsó.......Az első 16db alap APC változatot 120millióért rendelték 2015ben........
7,5M/db olcsó?És egy LvL3 KE védelmű alap APC változatrol van szó....A Terex?! Ez volt a bajuk, hogy olcsó? Ha drága az a baj ha olcsó az is baj?
Nagyon nem olcsó.A Terex?! Ez volt a bajuk, hogy olcsó? Ha drága az a baj ha olcsó az is baj?
És még játszik?? Akik akadályozták politikai oldalról (Maroth - Palko) már nincsenek poziban.Nagyon nem olcsó.
Nincs most ilyesmire penz a 25 os ev inkabb arrol fog szolni hogy a berendelt eszkozok ki legyenek fizetve es normalisan ellatva alkatresszel.És még játszik?? Akik akadályozták politikai oldalról (Maroth - Palko) már nincsenek poziban.
Aki tolta még külügyminiszter. A Rábának is van még kapája.
Húú, vazze! Elsőre úgy olvastam, hogy 25 év fog inkabb arrol fog szolni hogy a berendelt eszkozok ki legyenek fizetve es normalisan ellatva alkatresszel...Nincs most ilyesmire penz a 25 os ev inkabb arrol fog szolni hogy a berendelt eszkozok ki legyenek fizetve es normalisan ellatva alkatresszel.
Talan majd ha btr modernizacio olyan draganak bizonyul hogy abbol mar ujat vesznek elo veszik a lehetseges jelolteket azonban az nem hoszem hogy 27-28 elott meg tortenne.
Amúgy komolyan sose játszott. Itt olvastam róla egyedül.És még játszik?? Akik akadályozták politikai oldalról (Maroth - Palko) már nincsenek poziban.
Aki tolta még külügyminiszter. A Rábának is van még kapája.
Én is.Húú, vazze! Elsőre úgy olvastam, hogy 25 év fog inkabb arrol fog szolni hogy a berendelt eszkozok ki legyenek fizetve es normalisan ellatva alkatresszel...![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..