Fantert egészen biztosan nem500 millió €-t (200 Mrd HUF) csesztünk el a "szkájréndzserre", meg a párducra.
Ez a pénz nagyon hiányzik most.
És lefogadom, hogy a végén pénzhiány miatt nem fogunk egyikből sem rendelni 5 éven belül.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Fantert egészen biztosan nem500 millió €-t (200 Mrd HUF) csesztünk el a "szkájréndzserre", meg a párducra.
És lefogadom, hogy a végén pénzhiány miatt nem fogunk egyikből sem rendelni 5 éven belül.
Majd formál bobó nehéz irodaház dandárt és könnyű Dürer-park huszár brigádot. A NER mélységi csapásmérő tüzérség sikeres megsemmisítő csapásokat mért a közpénzekre, a 2024-es counter offenzívában.500 millió €-t (200 Mrd HUF) csesztünk el a "szkájréndzserre", meg a párducra.
Szerintem ebben nincs semmi furcsa. A versenyszféra így működik, főleg az ilyen speckó területeken. Értelmes, okos ember, képes koncepcióban és stratégiában gondolkozni, sőt, azt megalkotni, van kiterjedt kapcsolatrendszere az iparágban, megismerte a védelmi ipar beszerzési részét, a termékkínálatát és alapvető műszaki összefüggéseit, és még a "kémia" is megvolt az RM managementtel. Egy ilyen ember nagyon sokat megér egy RM-típusú vállalatnak. Van az a pénz, amiért korpásodik a hajad. És ha valaki tényleg ki is fizeti, akkor tényleg korpásodik. Ennyi.Csak itt tenném hozzá finoman, hogy anno nekem azért is volt "furcsa", hogy egy itt is sokat emlegetett, magas állami pozíciótól megfosztott személy hirtelen az RM alkalmazottjaként folytatta a karrierjét.
Varga volt az egyik utolsó olyan miniszter, aki erős szakmaiságot és a józan gondolatokat képviselte. Igazi megbízható pénzügyér. Nagy baj, hogy félreállították. Bár a jegybank elnöki posztot sem nézném le azért, az egy erős pozíció.Az. És a vicc, hogy eredetileg Nagynak lett ígérve, de ő is rájött arra, amire Matolcsy: az MNB függetlenség, de kevesebb befolyás. Az ország pechje, hogy Vargát "ejtik". Újabb rossz személyi döntés Orbántól...
- Szalay-Bobrovniczky Kristóf
- Lázár János
- Nagy Márton
Amit Orbán Balázs mondott: azonnal megadjuk magunkat. Ez a valódi terv, ezért nincs haderőfejlesztés.Mi a fenét fogunk vele kezdeni,ha neadjIsten mégis nyakunkba szakad egy országvédelmi háború?
Amit Orbán Balázs mondott: azonnal megadjuk magunkat. Ez a valódi terv, ezért nincs haderőfejlesztés.
Dörgölném az 'elvinné a pénzt más beszerzések elől' olvtársak orra alá. Ezt is.500 millió €-t (200 Mrd HUF) csesztünk el a "szkájréndzserre", meg a párducra.
Harckocsifóbiásak mi?Fantert egészen biztosan nem
Ezt hívják úgy, hogy lobbierő, vagy mondhatjuk, hogy érdekazonosság.ztem alapvetően nem Maróthon vagy SzBK-n múlik a haderőfejlesztés, hanem Orbánon.
Olvashattuk egyik fórumtársunktól, ha fel tudsz dugni egy üveg pálinkát rektálisan, akkor Tied a világ. A többi meg lehetséges, hogy túlzott beleképzelgés.Szerintem ebben nincs semmi furcsa. A versenyszféra így működik,
Se további a7 opció (kifutottunk az időből) se fanter?Fantert egészen biztosan nem
A harckocsi jelenleg a legkevésbé prioritás a minden máshoz képest főleg a légvédelemhez.Se további a7 opció (kifutottunk az időből) se fanter?
Az ra er kesobb van egetobb problema.Se további a7 opció (kifutottunk az időből) se fanter?
Na és a reketyatüzérség?A harckocsi jelenleg a legkevésbé prioritás a minden máshoz képest főleg a légvédelemhez.
A harckocsi jelenleg a legkevésbé prioritás a minden máshoz képest főleg a légvédelemhez.
Egyértelmű, de hogy nem is lesz belőle semmi, az új infó.Az ra er kesobb van egetobb problema.
-legvedelem.
-raketatuzerseg.
-manpads kepsseg totalis hianya.
- valamint a szemelyi allomany moralja es feltoltosege.
Jelenleg a prioritas a 18-20kozott eszkozok kifizetese es rendszerbe allitasa emellett a humán erőforrás biztisitasa amire lesz hamarosan újabb embert a vasra program is.Egyértelmű, de hogy nem is lesz belőle semmi, az új infó.
Egyébként meg nincsenek már prioritások.
Nem azt mondom, hogy nem lesz belőle semmi arra válaszoltam, hogy 5 éven belül (szerintem) nem lesz rendelveEgyértelmű, de hogy nem is lesz belőle semmi, az új infó.
Egyébként meg nincsenek már prioritások.
Abból mekkora prüszkölés lesz te jó égJelenleg a prioritas a 18-20kozott eszkozok kifizetese es rendszerbe allitasa emellett a humán erőforrás biztisitasa amire lesz hamarosan újabb embert a vasra program is.
Mar pruszkolnek azok koreben akik megtudtakAbból mekkora prüszkölés lesz te jó ég![]()
3,5Nem azt mondom, hogy nem lesz belőle semmi arra válaszoltam, hogy 5 éven belül (szerintem) nem lesz rendelve
Nem tul jo de nem is tragikus
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..