A Dél-Korea rendkívül fontos a világgazdaságnak, ha valakik által veszélyeztetve lennének, biztos nem maradna Dél-Korea támogatás nélkül. Csak hajóépítésben a világon top 3.Az a brutális légi fölény kb. 5 percig tartana....
Néz már rá néha a térképekre, majd kezd el megnézni melyik tüzérségi eszköznek milyen a lőtávolsága
De segítek kicsit, Dél-Korea területre kb akkora, mint Magyarország. És nincs onnan hova hátrálni, mert tenger veszi körül.
Észak-Korea meg a szövetséges Kínával és Oroszországgal határos.
Találd ki kettőjük közül kinek lesz érdemi utánpótlása.![]()
Még a szíriai videómmal sem készültem el baszusEz de mennyire hiányzott még

Már megint AZOK!

miért, van korea-szakértő kabátod is?Még a szíriai videómmal sem készültem el baszus![]()

Amíg nem robban a pofámba a Samsung telefonom az észak-koreai videóim hatására, addig csak nem lesz gondmiért, van korea-szakértő kabátod is?![]()
no para, nem vágsz 'témába' meg csipogód sincs szerintem. A koreaiak meg nem biztos, hogy úgy dolgoznak,Amíg nem robban a pofámba a Samsung telefonom az észak-koreai videóim hatására, addig csak nem lesz gond![]()

Véletlenül se vedd személyesnek, de ahhoz nem inkább egy Korea szakértőt kéne megkérdezniük?De amúgy inkább a tévés kérdések miatt lehet érdekes ez nekem, hogy miután úgyis rá fognak kérdezni ne toljak be akkora faszságot
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..