Ezek persze helyzettől és tematikától is függnek, de mondjuk reggeli adásoknál vagy alapvetően ahol spot alapon működünk ott inkább az adott sávra beosztottnak illik valamennyire tisztában lenni az aktuális témával. Értsd ezt úgy, hogy mondjuk a csütörtök reggeli Napindítóban vagy a hétfői Ultrahangban hiába nem az én témám, mivel én vagyok akkor a soros csak kell valamennyit a témáról beszéljek. Persze mellette hívhatnak be Korea-szakértőt (és fognak is), csak az nem a "munkarend szerinti" sávban lesz.Véletlenül se vedd személyesnek, de ahhoz nem inkább egy Korea szakértőt kéne megkérdezniük?
Egyik szláv, másik szláv egy dolog, de Ázsia megint depláne más
Így kérdeztek/kérdeznek engem is pl sokszor az USA választásokról, vagy éppen az aktualitása miatt velem vezették fel a Trump elleni első merényletet, hiába nem az én asztalom úgymond
Mondjuk tudtommal a gyakorlati életbe léptetésgezhez végső soron csak kell az elnöki jóváhagyás, szóval vicces leszCsoszun Ilbo című koreai napilap szerint a parlament főépületébe behatoló több tucatnyi katona elkezdett visszavonulni, miután a parlamenti képviselők egyhangúlag megszavazták az elnök hadiállapotról szóló rendeletének megakadályozását - írja a CNN.
Despite the National Assembly's formal vote to lift martial law, its implementation ultimately requires the president's approval, which he has refused to grant.
President Yoon Suk-yeol maintains firm control, bolstered by the loyalty of the military. This dynamic leaves the National Assembly unable to enforce its decision.