[HUN] Lánctalpas gyalogsági harcjárművek beszerzése

Az volt a kérdés, hogy miért nem HMV-re menetek a Lynx KAPOSVÁR helyet...olvass vissza! :p
Te meg azt írtad, hogy Hódmezőn voltak kepzett lövészek. Én erre írtam azt, hogy a Lynx zászlóaljba toboroztak legénységet, kitalálod magadtól, hogy ez miért kellett? Vagy ezt is a szádba kell rágni, mert nem vagy képes megérteni ahogyan a beszelgetést sem?

• Vicces
Reactions: Aladeen
Nem szervezetszerű lesza dandárunk, hanem háát ilyen dandár harccsoport szerű, ami azt jelenti, hogy az alegysége különböző katonai szervezetek alegységeiből tevődik össze. Harckocsi és önjáró Tata (Birkenau ahogy valaki megfogalmazta), páncergrenádir (valahogy így kell kiejteni) Hódmező, légvédelem Győr, műszaki Szentes stb.
Szomorú, hogy azt az egy dandárt is úgy kell összelegózni :(

Mi nem kukázhatjuk a lance2-t? Volna izraeli, de akár török torony is.
Miért akarod kukázni? Jóval nagyobb harcértéke van tőle a típusnak mintha bármi más került volna rá. Jelenleg nem nagyon van nagyobb harcértéket adó torony a piacon annál, drágább sem, bár a CV9035 MkIIIC új tornya APS-el biztosan nem lényegesen olcsóbb.

Miért akarod kukázni? Jóval nagyobb harcértéke van tőle a típusnak mintha bármi más került volna rá. Jelenleg nem nagyon van nagyobb harcértéket adó torony a piacon annál, drágább sem, bár a CV9035 MkIIIC új tornya APS-el biztosan nem lényegesen olcsóbb.
Mert nem vagyunk elég gazdagok a legjobbhoz, viszont az árából vehetnénk mégegyszer ennyi harcjárművet.

Mert nem vagyunk elég gazdagok a legjobbhoz, viszont az árából vehetnénk mégegyszer ennyi harcjárművet.
Azt elfelejted hogy mi ezt első vevős kedvezmènnyel és háború előtti nagyjából fix árakon vettük. Ez egyáltalán nem rossz amúgy. Konkrétan a lance-es boxerhez képest a lynx kurvajó áron lett véve nekünk.

Azt elfelejted hogy mi ezt első vevős kedvezmènnyel és háború előtti nagyjából fix árakon vettük. Ez egyáltalán nem rossz amúgy. Konkrétan a lance-es boxerhez képest a lynx kurvajó áron lett véve nekünk.
További tornyok rendelése esetén is jár a kedvezmény?
Nem a már megrendelt tételre gondoltam.