[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A nemzeti színű ék hadijel hol marad ezekről ? Mi oka lehet, hogy van amelyik harcjárművön fent van, van amire meg nem kerül. Trehányság, vagy van konkrét oka ?

A nemzeti színű ék hadijel hol marad ezekről ? Mi oka lehet, hogy van amelyik harcjárművön fent van, van amire meg nem kerül. Trehányság, vagy van konkrét oka ?
A honvédségnél szárazföldi járművekre alapvetően nem szokás éket festeni, ha mégis látsz pl Btr-en stb azokra azért került mert misszióban voltak kint.
Azt hogy a Leokra miért került mégis ne kérdezd :D

• Tetszik
Reactions: Catles
A honvédségnél szárazföldi járművekre alapvetően nem szokás éket festeni, ha mégis látsz pl Btr-en stb azokra azért került mert misszióban voltak kint.
Szerintem de csak ez az en velemenyem minden hm jarmure felraknak az ekjelet ezzel hovatartozasat jelezve egy amolyan igenyesseg szerintem…

Az lenne a minimum, hogy fent van. A németeknél is ott a kereszt, mindenhol. Tudja is mindenki, hogy az a Bundeswehr.
Igénytelenség, ha nem fordítanak még erre, az egyébként tényleg kicsi problémára figyelmet, mert feltehetően ez a leggyorsabban megoldható.

• Tetszik
Reactions: L.O.B
Ezen van...

10-17.jpg

Ezen nincs....

Hungarian_Army_begins_Rheinmetall_Lynx_KF41_IFV_crew_training.jpg

Nekem inkább oda nem figyelésnek tűnik, hogy finoman fogalmazzak...

Ezen van...

10-17.jpg

Ezen nincs....

Hungarian_Army_begins_Rheinmetall_Lynx_KF41_IFV_crew_training.jpg

Nekem inkább oda nem figyelésnek tűnik, hogy finoman fogalmazzak...
Ez nem is festés, hanem "hűtőmágnes" jelzés. Vagy felteszik vagy nem.
Felesleges is: egyrészt túl feltűnő (high visibility), más részt az egész régióban csak nekünk van Lynxünk - pláne ilyen elég egyedi festéssel. Nem ezen a kis éken fog múlni hogy megállapítsák "kivel van" a járgány.