A nemzeti színű ék hadijel hol marad ezekről ? Mi oka lehet, hogy van amelyik harcjárművön fent van, van amire meg nem kerül. Trehányság, vagy van konkrét oka ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az alakulat címere bajosabb.A nemzeti színű ék hadijel hol marad ezekről ? Mi oka lehet, hogy van amelyik harcjárművön fent van, van amire meg nem kerül. Trehányság, vagy van konkrét oka ?
Max ott ahol több alakulat is vanAz alakulat címere bajosabb.
Szerintem jelenleg ez a legkisebb problemajuk.A nemzeti színű ék hadijel hol marad ezekről ? Mi oka lehet, hogy van amelyik harcjárművön fent van, van amire meg nem kerül. Trehányság, vagy van konkrét oka ?
A honvédségnél szárazföldi járművekre alapvetően nem szokás éket festeni, ha mégis látsz pl Btr-en stb azokra azért került mert misszióban voltak kint.A nemzeti színű ék hadijel hol marad ezekről ? Mi oka lehet, hogy van amelyik harcjárművön fent van, van amire meg nem kerül. Trehányság, vagy van konkrét oka ?
Szerintem de csak ez az en velemenyem minden hm jarmure felraknak az ekjelet ezzel hovatartozasat jelezve egy amolyan igenyesseg szerintem…A honvédségnél szárazföldi járművekre alapvetően nem szokás éket festeni, ha mégis látsz pl Btr-en stb azokra azért került mert misszióban voltak kint.
Azt hogy a Leokra miért került mégis ne kérdezd![]()
Nem a hiánya. Heraldikailag. Blogennek tűnt fel, teljesen igaza volt, és azóta nem szabadulok a gondolattólMax ott ahol több alakulat is van
A honvédségnél szárazföldi járművekre alapvetően nem szokás éket festeni, ha mégis látsz pl Btr-en stb azokra azért került mert misszióban voltak kint.
Azt hogy a Leokra miért került mégis ne kérdezd![]()
Jól látom hogy nem ugyan az a festés minta van a két lynxen?Ezen van...
![]()
Ezen nincs....
![]()
Nekem inkább oda nem figyelésnek tűnik, hogy finoman fogalmazzak...
ez ugyanaz a festés, csak az egyiknél kitakarja a sár. Sablon alapján készülnek: ha nem ugyan olyan, akkor hibás a teljesítés.Jól látom hogy nem ugyan az a festés minta van a két lynxen?
De ugyan az, csak más filter van a képeken.Jól látom hogy nem ugyan az a festés minta van a két lynxen?
Ez nem is festés, hanem "hűtőmágnes" jelzés. Vagy felteszik vagy nem.Ezen van...
![]()
Ezen nincs....
![]()
Nekem inkább oda nem figyelésnek tűnik, hogy finoman fogalmazzak...
Ez nem is festés, hanem "hűtőmágnes" jelzés. Vagy felteszik vagy nem.
Hűtőmágnes.Nem tudom mi az ék. De a rendszám egy minőségi matrica.
De akkor hogy cserélgetik?!?Nem tudom mi az ék. De a rendszám egy minőségi matrica.
HMMMMMMMMMMM......Hűtőmágnes.
Hűtőmágnes.
Elofordul hogy neha le esik es valakinek a hűtőjén vegzi…en is egyszer sorra kerulokHMMMMMMMMMMM......
Le szokott néha esni?
Csak érdeklődöm...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..