Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

Sajna a H145 helik érzékenyek a jegesedésre.

De úgy tudom, hogy az összes kisebb helikopternél komoly probléma a jegesedés lehetősége, ezért korlátozva is van a jegesedést okozó időjárási körülmények közötti repülésük.
És rotorlapát-jégtelenítő rendszer a mai napig nincs egyetlen könnyű, vagyis 4-4.5 tonnásnál könnyebb helikoptertípuson sem. Szóval ha valaki olyan időjárási körülmények között akar biztonságosan repkedni, amikor a jegesedés erősen valószínű, akkor az AW139 talán a legkisebb tömegű típus jelenleg, amivel ezt megteheti.
Auchanban lehet kapni jegoldot vegyenek egy 2 raklappal afas szamlara…megoldottam a problemat remelem borondi megemlit SZIVESEN sok iq bajnok :D

Értem én, de a kicsi de profi haderők lázálmában azzal fogják eltolni a pénzt, hogy ilyen kis cuki kiegészítőt aggatnak egy tömeg rpg-re.

Kíváncsi vagyok, hogy erre, hogyan reagál a zukkerkukker...
israeli-tank-merkava-mk4-war-260nw-2151412957.jpg
;)

Csak tudnam mi a faszombol ha most jelentette be vezetonk hogy meg a 2 gyerekes anyukak is szja mentesek ev kozben nem gyozik foltozni a folyhijas koltsegvetest mert nem teljesulnek a bevetelek se!
A fejemet fogom, a mai nap utan en nem almodnek semmirol oruljunk ha nem veszik el a hm-tol a kis + okat es nem kell krisss-nek azert fizetni hogy hordhassa az egyenruhat…
Raketatuzerseg…az…nem lesz itt semmi csak ami eddig bejott abbol is egy csomo minden ki sporolva.
A honvédség elrettentő erőt épít. A nato éltanulói vagyunk, a legmodernebb nehézdandárral rendelkezünk. Jó példa a honvédség modernizálására az airbus helikorterek, pzh leopard2 a7hu, a lynx, a gidrán, a nasams...stb stb stb...

• Vicces
Reactions: Nemerson
A honvédség elrettentő erőt épít. A nato éltanulói vagyunk, a legmodernebb nehézdandárral rendelkezünk. Jó példa a honvédség modernizálására az airbus helikorterek, pzh leopard2 a7hu, a lynx, a gidrán, a nasams...stb stb stb...
Igen 18-22 ig vannak ezek a beszerzesek az akkori koveteles pardon onkentes felajanlas miatt de mar tobbet varnak el.

"A hondurasi véderő akkoriban sürgős átszervezésre szorult, mert az államnak még nem volt hadserege. Megbízást kaptam egy fontos fegyvernem bevezetésére, amelyet Hondurasban még hallásból sem ismertek.

- Miféle fegyvernem volt ez? - kérdezte Mr. Wilkie.

- Katonazenekar"

(Rejtő Jenő: A láthatatlan légió)