[HUN] Rendőrség, határőrség, belbiztonság

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 974
27 928
113
'csak úgy' kérdezném, hogy mióta bevett eljárás nagy tömeget egy hídon megrekeszteni?

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 347
11 102
113
'csak úgy' kérdezném, hogy mióta bevett eljárás nagy tömeget egy hídon megrekeszteni?
nem értem, miért baj ez? voltak max 500-an a hídon, mi baj lenne tőlük? nagyon max 50 tonna, semmi, vagy mi történne? Eleve ha lehet tudni hogy nem sok tízezren lesznek, szeretnek hídon tűntetni, mert ott összeszorul a tömeg és soknak tűnik.
A netado elleni tőmeg alatt sem szakadt le a híd, pedig azok sokan voltak.
Az ellenzék kifogása pont az volt, hogy nem lehetnek a hídon, ahogy kérték.
(én gondolom kiderült már, hogy nem vagyok kormánypárti, de csak olyankor kel őket rugdosni, ha van rá ok, és azt is más fórumon, mert még a végén kizárnak innen)
Off: 2002-ben pont le kellett adnom visszadobott műtárgy rajzokat a Ybl Főiskolán, már minden határidőn túl, hogy ne bukjam az államvizsgámat (részben az én hibám volt, hogy visszadobták, akivel a félévet végig konzultáltam kórházba került, és június legvégén adhattuk csak be a rajzot egy okoskodó faszkalapnak (aki a főigazgató volt akkor ott, nem lehetett a műszaki leírást nyomtatni, kézzel kellett írni és hasonló faszságok tömege, visszadobta zért is mert a rajzokon nem ő volt a konzulens felírva, és leadni ezt a szart csak tussal rajzolva lehetett stb.), szívott az egész csoport, de már én voltam az uccsó akinek nem vette át, mert bénáztam számításokkal, így visszalött a startvonalra), megvolt beszélve mikorra érek be, Dél-Budáról mentem volna a Thököly útra, mikor beütött a kurva lezárásuk, a Móricztól futottam a hídig, ahol elöbb a tüntető faszkalapok nem akartak átengedni, még elég kevesen voltak, mondtam hogy akkor verekedés is lesz (kisssé hisztérikus állapotba kerültem), szarul fog kinézni a tévében, átengedtek, aztán percekig könyörögem a hülye rendőröknek, azok is átengedtek, futás a Blaháig, onnan már volt busz, két óra késéssel estem be, mondta a faszi hogy nem veszi át, mert elkéstem, elmondtam miért, mondta hogy leszarja, összevesztünk alaposan, a végén a rajzokat átvette, az államvizsga jelentkezésemet meg nem írta alá, mehettem a következő évben. Szóval hídat lezárni alávaló geciség :)

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 738
21 341
113
nem értem, miért baj ez? voltak max 500-an a hídon, mi baj lenne tőlük? nagyon max 50 tonna, semmi, vagy mi történne? Eleve ha lehet tudni hogy nem sok tízezren lesznek, szeretnek hídon tűntetni, mert ott összeszorul a tömeg és soknak tűnik.
(én gondolom kiderült már, hogy nem vagyok kormánypárti, de csak olyankor kel őket rugdosni, ha van rá ok, és azt is más fórumon, mert még a végén kizárnak innen)
Off: 2002-ben pont le kellett adnom visszadobott műtárgy rajzokat a Ybl Főiskolán, már minden határidőn túl, hogy ne bukjam az államvizsgámat (részben az én hibám volt, hogy visszadobták, akivel a félévet végig konzultáltam kórházba került, és június legvégén adhattuk csak be a rajzot egy okoskodó faszkalapnak (aki a főigazgató volt akkor ott, nem lehetett a műszaki leírást nyomtatni, kézzel kellett írni és hasonló faszságok tömege, visszadobta zért is mert a rajzokon nem ő volt a konzulens felírva, és leadni ezt a szart csak tussal rajzolva lehetett stb.), szívott az egész csoport, de már én voltam az uccsó akinek nem vette át, mert bénáztam számításokkal, így visszalött a startvonalra), megvolt beszélve mikorra érek be, Dél-Budáról mentem volna a Thököly útra, mikor beütött a kurva lezárásuk, a Móricztól futottam a hídig, ahol elöbb a tüntető faszkalapok nem akartak átengedni, még elég kevesen voltak, mondtam hogy akkor verekedés is lesz (kisssé hisztérikus állapotba kerültem), szarul fog kinézni a tévében, átengedtek, aztán percekig könyörögem a hülye rendőröknek, azok is átengedtek, futás a Blaháig, onnan már volt busz, két óra késéssel estem be, mondta a faszi hogy nem veszi át, mert elkéstem, elmondtam miért, mondta hogy leszarja, összevesztünk alaposan, a végén a rajzokat átvette, az államvizsga jelentkezésemet meg nem írta alá, mehettem a következő évben. Szóval hídat lezárni alávaló geciség :)
Azért más volt a főgeci ebben a történetben :)

(csodás, hogy a magyar felsőoktatás ilyen úrhatnám seggfejek gyűjtőhelye)

• Tetszik
Reactions: L.O.B and alali77

mijki

Well-Known Member
2012. augusztus 12.
381
976
93
Jézus pedig monda néki: Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből. Ez az első és nagy parancsolat. A második pedig hasonlatos ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat. - Máté 22:37

Tényleg nem lehet békében együtt élni?

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 974
27 928
113
Nyilván nem a hidat féltem. Bár ha 500-1000 ember egyszerre elkezdene ugrálni...
No, de nem ezért merült fel bennem, hanem az emberek miatt.
Nincs hova menni (OK, a másik fele nyitva volt), pánik lesz, összenyomják egymást vagy a korlátnak valakit,
esetleg lepotyognak a folyóba, stb.
Vagy ha esetleg elveszti békés jellegét és hasonlókba torkollik.

• Vicces
Reactions: Kim Philby

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
13 663
38 883
113
Amíóta a hidakat el szokás foglalni, mint pl. elfogulatlanul
Viszont ezzel a kis epizóddal, pár embert azért sikerült szerintem felbosszantaniuk...

Ha egyeszerre léptek volna....
Nyilván nem a hidat féltem. Bár ha 500-1000 ember egyszerre elkezdene ugrálni...
No, de nem ezért merült fel bennem, hanem az emberek miatt.
Nincs hova menni (OK, a másik fele nyitva volt), pánik lesz, összenyomják egymást vagy a korlátnak valakit,
esetleg lepotyognak a folyóba, stb.
Vagy ha esetleg elveszti békés jellegét és hasonlókba torkollik.
Ezt se tudták jól csinálni...pedig ugorhattak volna egy figyelemfelkeltő seggest is a vízbe...#ötlettelenek
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Jézus pedig monda néki: Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből. Ez az első és nagy parancsolat. A második pedig hasonlatos ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat. - Máté 22:37

Én szeretem a felebarátaimat 10 sörig és/vagy 5 felesig...meg amíg nem akarnak a hátam mögött pernahajderkedni...

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 974
27 928
113
Amíóta a hidakat el szokás foglalni, mint pl. elfogulatlanul
Viszont ezzel a kis epizóddal, pár embert azért sikerült szerintem felbosszantaniuk...

Ha egyeszerre léptek volna....

Ezt se tudták jól csinálni...pedig ugorhattak volna egy figyelemfelkeltő seggest is a vízbe...#ötlettelenek
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Én szeretem a felebarátaimat 10 sörig és/vagy 5 felesig...meg amíg nem akarnak a hátam mögött pernahajderkedni...
Most mi a tökömet kell elvinni bullshitelésbe?
Nem vagyok rendőr, azért kérdeztem, mert érdekel és hátha van itt olyan, aki ért is hozzá.
Pusztán szakmailag, adott megmozdulástól függetlenül, hogy mennyire merülnek fel ilyen szempontok. Ennyi.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
22 523
74 718
113

Érdekes mennyire Istenfélővé válnak némelyek egyszeriben! :D Söt, Jézus szavaival példálóznak!

Status
Not open for further replies.