Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kicsit humoros, hogy még a kuruc info is unja kiírni a címbe azt, hogy cigány.
Minek, úgyis tudja az ember.Kicsit humoros, hogy még a kuruc info is unja kiírni a címbe azt, hogy cigány.
EgyetértünkMinek, úgyis tudja az ember.
Elfogták a nem idén barnult pásztói szóváltókat - eszméletlenre verték a magyar férfit, de 8 napon belül gyógyul
Szimpátiától függetlenül én aggályosnak tartom.hátha leszakad velük...![]()
Ez a keresztény konzervatív szeretet?hátha leszakad velük...![]()
nem értem, miért baj ez? voltak max 500-an a hídon, mi baj lenne tőlük? nagyon max 50 tonna, semmi, vagy mi történne? Eleve ha lehet tudni hogy nem sok tízezren lesznek, szeretnek hídon tűntetni, mert ott összeszorul a tömeg és soknak tűnik.'csak úgy' kérdezném, hogy mióta bevett eljárás nagy tömeget egy hídon megrekeszteni?
Azért más volt a főgeci ebben a történetbennem értem, miért baj ez? voltak max 500-an a hídon, mi baj lenne tőlük? nagyon max 50 tonna, semmi, vagy mi történne? Eleve ha lehet tudni hogy nem sok tízezren lesznek, szeretnek hídon tűntetni, mert ott összeszorul a tömeg és soknak tűnik.
A netado elleni tőmeg alatt sem szakadt le a híd, pedig azok sokan voltak.
Az ellenzék kifogása pont az volt, hogy nem lehetnek a hídon, ahogy kérték.
(én gondolom kiderült már, hogy nem vagyok kormánypárti, de csak olyankor kel őket rugdosni, ha van rá ok, és azt is más fórumon, mert még a végén kizárnak innen)
Off: 2002-ben pont le kellett adnom visszadobott műtárgy rajzokat a Ybl Főiskolán, már minden határidőn túl, hogy ne bukjam az államvizsgámat (részben az én hibám volt, hogy visszadobták, akivel a félévet végig konzultáltam kórházba került, és június legvégén adhattuk csak be a rajzot egy okoskodó faszkalapnak (aki a főigazgató volt akkor ott, nem lehetett a műszaki leírást nyomtatni, kézzel kellett írni és hasonló faszságok tömege, visszadobta zért is mert a rajzokon nem ő volt a konzulens felírva, és leadni ezt a szart csak tussal rajzolva lehetett stb.), szívott az egész csoport, de már én voltam az uccsó akinek nem vette át, mert bénáztam számításokkal, így visszalött a startvonalra), megvolt beszélve mikorra érek be, Dél-Budáról mentem volna a Thököly útra, mikor beütött a kurva lezárásuk, a Móricztól futottam a hídig, ahol elöbb a tüntető faszkalapok nem akartak átengedni, még elég kevesen voltak, mondtam hogy akkor verekedés is lesz (kisssé hisztérikus állapotba kerültem), szarul fog kinézni a tévében, átengedtek, aztán percekig könyörögem a hülye rendőröknek, azok is átengedtek, futás a Blaháig, onnan már volt busz, két óra késéssel estem be, mondta a faszi hogy nem veszi át, mert elkéstem, elmondtam miért, mondta hogy leszarja, összevesztünk alaposan, a végén a rajzokat átvette, az államvizsga jelentkezésemet meg nem írta alá, mehettem a következő évben. Szóval hídat lezárni alávaló geciség![]()
A keresztény konzervatívok nullaszor állították, hogy szeretik a buzikat meg a lilahajú ellenségeiket akik deklaráltan elpusztítatnák őket lelkiismeretfurdalás nélkül, szóval nem értem a kérdésed elhelyezésének miértjét.Ez a keresztény konzervatív szeretet?
Ezt Ti nem akarjátok!Jézus pedig monda néki: Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből. Ez az első és nagy parancsolat. A második pedig hasonlatos ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat. - Máté 22:37
Tényleg nem lehet békében együtt élni?
Nyilván nem a hidat féltem. Bár ha 500-1000 ember egyszerre elkezdene ugrálni...nem értem, miért baj ez? voltak max 500-an a hídon, mi baj lenne tőlük? nagyon max 50 tonna, semmi, vagy mi történne? Eleve ha lehet tudni hogy nem sok tízezren lesznek, szeretnek hídon tűntetni, mert ott összeszorul a tömeg és soknak tűnik.
A netado elleni tőmeg alatt sem szakadt le a híd, pedig azok sokan voltak.
Az ellenzék kifogása pont az volt, hogy nem lehetnek a hídon, ahogy kérték.
(én gondolom kiderült már, hogy nem vagyok kormánypárti, de csak olyankor kel őket rugdosni, ha van rá ok, és azt is más fórumon, mert még a végén kizárnak innen)
Off: 2002-ben pont le kellett adnom visszadobott műtárgy rajzokat a Ybl Főiskolán, már minden határidőn túl, hogy ne bukjam az államvizsgámat (részben az én hibám volt, hogy visszadobták, akivel a félévet végig konzultáltam kórházba került, és június legvégén adhattuk csak be a rajzot egy okoskodó faszkalapnak (aki a főigazgató volt akkor ott, nem lehetett a műszaki leírást nyomtatni, kézzel kellett írni és hasonló faszságok tömege, visszadobta zért is mert a rajzokon nem ő volt a konzulens felírva, és leadni ezt a szart csak tussal rajzolva lehetett stb.), szívott az egész csoport, de már én voltam az uccsó akinek nem vette át, mert bénáztam számításokkal, így visszalött a startvonalra), megvolt beszélve mikorra érek be, Dél-Budáról mentem volna a Thököly útra, mikor beütött a kurva lezárásuk, a Móricztól futottam a hídig, ahol elöbb a tüntető faszkalapok nem akartak átengedni, még elég kevesen voltak, mondtam hogy akkor verekedés is lesz (kisssé hisztérikus állapotba kerültem), szarul fog kinézni a tévében, átengedtek, aztán percekig könyörögem a hülye rendőröknek, azok is átengedtek, futás a Blaháig, onnan már volt busz, két óra késéssel estem be, mondta a faszi hogy nem veszi át, mert elkéstem, elmondtam miért, mondta hogy leszarja, összevesztünk alaposan, a végén a rajzokat átvette, az államvizsga jelentkezésemet meg nem írta alá, mehettem a következő évben. Szóval hídat lezárni alávaló geciség![]()
'csak úgy' kérdezném, hogy mióta bevett eljárás nagy tömeget egy hídon megrekeszteni?
Ha egyeszerre léptek volna....A netado elleni tőmeg alatt sem szakadt le a híd, pedig azok sokan voltak.
Ezt se tudták jól csinálni...pedig ugorhattak volna egy figyelemfelkeltő seggest is a vízbe...#ötlettelenekNyilván nem a hidat féltem. Bár ha 500-1000 ember egyszerre elkezdene ugrálni...
No, de nem ezért merült fel bennem, hanem az emberek miatt.
Nincs hova menni (OK, a másik fele nyitva volt), pánik lesz, összenyomják egymást vagy a korlátnak valakit,
esetleg lepotyognak a folyóba, stb.
Vagy ha esetleg elveszti békés jellegét és hasonlókba torkollik.
Én szeretem a felebarátaimat 10 sörig és/vagy 5 felesig...meg amíg nem akarnak a hátam mögött pernahajderkedni...Jézus pedig monda néki: Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből. Ez az első és nagy parancsolat. A második pedig hasonlatos ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat. - Máté 22:37
Most mi a tökömet kell elvinni bullshitelésbe?Amíóta a hidakat el szokás foglalni, mint pl. elfogulatlanulTaxisblokád – Wikipédia
hu.m.wikipedia.org
Viszont ezzel a kis epizóddal, pár embert azért sikerült szerintem felbosszantaniuk...![]()
BRÉKING: Három hidat is blokád alá vettek a tüntetők
A Pride-törvény ellen tüntetnek Budapesten, hídblokád lett a vége. A tömeg három átkelőt – Szabadság, Petőfi, Erzsébet – is elfoglaltak.nyugatifeny.hu
Ha egyeszerre léptek volna....
Ezt se tudták jól csinálni...pedig ugorhattak volna egy figyelemfelkeltő seggest is a vízbe...#ötlettelenek
Én szeretem a felebarátaimat 10 sörig és/vagy 5 felesig...meg amíg nem akarnak a hátam mögött pernahajderkedni...
bahHa egyeszerre léptek volna....
Érdekes mennyire Istenfélővé válnak némelyek egyszeriben!Jézus pedig monda néki: Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből. Ez az első és nagy parancsolat. A második pedig hasonlatos ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat. - Máté 22:37
Közben meg lángra kap a kezükben a telefon vagy a billentyűzet...Érdekes mennyire Istenfélővé válnak némelyek egyszeriben!Söt, Jézus szavaival példálóznak!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..